Julegave

Her er julegavene du gir til mamma

Bruk julen til å vise moren din hvor takknemlig du er for henne. Dette er julegavetipsene som passer perfekt til mamma!

Her er julegavene du gir til mamma
Publisert
Sist oppdatert
Her er julegavene du gir til mamma

TIL MAMMA: Mødre er vanskelige å gi gave til, men husk at det aller viktigste er at du gir en julegave med mye tanke bak. Favorittparfymen, et avslappende duftlys, en god bok eller et lekkert skjerf i favorittfargen vil varme et mammahjerte på julaften. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Norli.

Shop gavene:

Moren din har nok kjent på julestrien etter å ha stelt i stand en fantastisk jul til hele familien. Gi henne en følelse av luksus av avslappelse i romjulen med et behagelig duftlys. Duftlys fra Dyrberg/Kern, kr 220.

Mamma fortjener en luksuriøs duft. Guilty fra Gucci er en varm og spennende orientalsk blomsterduft der nytelse står i sentrum. Gucci Guilty EdT 30ml, kr 535,

Et silkeskjerf med klassisk print rockes opp med en elektrisk blåfarge og gir vil gi moren din helt riktig balanse mellom klassisk og oppdatert. Silkeskjerf fra By Malene Birger via my-wardrobe.com, ca. kr 1000.

"Mors gaver" av Cecilie Enger er en varm og personlig beretning om da Cecilie Engers mor havner på sykehjem. Under opprydningen av barndomshjemmet finner Cecilie morens sirlig nedtegnede lister over samtlige av familiens julegaver gjennom fire tiår. Gaver gitt og gaver fått, til og fra mennesker med svært forskjellige livsskjebner. Det er en fortelling om gaver, erindring, og om vår lengsel etter å holde tiden fast, og en bok som garantert vil røre moren din i romjulen. Kr 322.

Er moren din som de fleste mødre, elsker hun praktiske vesker som er lette å bære med seg og rommer det meste. Og den må selvfølgelig være lekker og stilren. Veske fra Zara, kr 679.

Smykker er en evig vinner som julegave! Gled moren din med tidløse og unike øredobber fra David Andersen, kr 820.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer