Oslo Runway:

Her er kolleksjonene fra Oslo Runway dag 2

Disse tre trekkes frem som moteukens favoritter.

OSLO RUNWAY: Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem visningen til ESP (bildet) som en av sine favoritter. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY: Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem visningen til ESP (bildet) som en av sine favoritter. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY Vis mer
Publisert

Den norske moteuken er over for denne gang. Designere som ESP, Michael Olestad og Admir Batlak har vist frem kolleksjonene sine under Oslo Runway, og moteekspert og redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem alle tre som moteukens høydepunkter.

- Det er et eller annet med når mote møter kunst, og ikke minst når moten kan ha en stemme i samtidsdiskursen - samtidig som det er godt håndverk og gode kvaliteter. Batlak stiller rett og slett i en helt egen klasse - i krysningspunktet mellom nettopp mote og kunst, sier hun og fortsetter:

- Et annet pluss denne sesongen er fortsettelsen av mote til folket. Demokratiseringen av moten fortsetter både internasjonalt, men også her hjemme. En av designerne som virker å gå i bresjen for det er Admir Batlak. For et par sesonger siden inviterte han til pop-up-visning, og nå var det åpen visning.

Se bildene fra visningen til Michael Olestad og de andre designerne fra dag 1 her.

Einarsdottir hyller også selve arrangementer som har pågått de siste dagene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer