I SALG LØRDAG: Lørdag 27. oktober kommer Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Ricco Vero i salg i concept butikkene og på nett.  Foto: Produsenten
I SALG LØRDAG: Lørdag 27. oktober kommer Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Ricco Vero i salg i concept butikkene og på nett. Foto: Produsenten Vis mer

Kristian Aadnevik

Her er Kristian Aadneviks nye Ricco Vero-kolleksjon

Popstjernen Marion Ravn har allerede sikret seg en av kjolene - som er i butikk fra lørdag 27. oktober.

Publisert
Norske Kristian Aadnevik er kjent for sine feminine, sexy kjoler, og designeren - som er bosatt i London, har de siste årene gjort stor suksess med sine lekre og rocka kolleksjoner.

Etter å ha jobbet for store navn som Alexander McQueen og Roberto Cavalli lanserte Bergenseren sitt eget merke i 2004.

Siden har han kledd opp kjente navn som popstjernene Selena Gomez og Cheryl Cole og R&B-dronningene Rihanna, Beyonce og Kelly Rowland – samt Fergie fra Black Eyed Peas og Nicole Scherzinger kjent fra Pussycat Dolls.


LES OGSÅ: Kjolene som gjør noe med kroppen

Ny kolleksjon for Ricco Vero

I mars 2011 lanserte Aadnevik også sin første samarbeidskolleksjon for kleskjeden Ricco Vero, og plaggene nærmest fløy ut av butikkhyllene.

Siden den gang har han lansert flere kjolekolleksjoner for kleskjeden, og denne uken (27. oktober) kommer hans fjerde kolleksjon i concept store-butikkene og på nett - perfekt timet i forhold til den kommende partysesongen.

Den nye høst/vinter-kolleksjonen er inspirert av svaner, og serien består av elegante rocka aftenkjoler og kule t-shirtkjoler med sorte og hvite svaner.

Fargeskalaen går fra sort, grå og dyp blå - til hud og hvit, og materialene består av delikate blonder og chiffon satt sammen med skinndetaljer og krystaller. Formsydde midjer, flytende draperinger og volum er også sentralt i kolleksjonen.

Se bilder og priser fra den nye kolleksjonen nedenfor:


LES OGSÅ: Det er noe med dette beltet

Sesongens bestselgere

Siden de tidligere kolleksjonene har gjort det så bra, er det naturlig nok knyttet store forventninger til designerens siste Ricco Vero-kolleksjon.

Og popstjernen Marion Ravn er blant dem som allerede har sikret seg en av kjolene - nemlig Paloma-modellen, som hun brukte da hun deltok på Snowboard Awards i Oslo forrige lørdag.

Ravn hadde også på seg en kjole signert Aadnevik for Ricco Vero under Oslo Fashion Week i august i fjor.


I de tidligere sesongene er det de kortere kjolene med volum og draperinger som har solgt best, i tillegg til de mer casual t-skjortekjolene.

Se bilder av bestselgerne fra de tidligere kolleksjonene nedenfor:


I AADNEVIK: Popstjernen Marion Ravn hadde på seg Paloma-kjolen (2900 kr) fra Aadneviks Ricco Vero-kolleksjon da hun deltok på Snowboard Awards med kjæresten Andreas Ygre Wiig forrige helg.  Foto: Tore Skaar/Produsenten
I AADNEVIK: Popstjernen Marion Ravn hadde på seg Paloma-kjolen (2900 kr) fra Aadneviks Ricco Vero-kolleksjon da hun deltok på Snowboard Awards med kjæresten Andreas Ygre Wiig forrige helg. Foto: Tore Skaar/Produsenten Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk ut Marions armbånd

Henter inspirasjon hjemmefra

Aadnevik har bodd i London i 12 år nå, men lar seg fortsatt inspirere av hjemligere trakter.

Designerens egen høstkolleksjon, som KK.no så under London Fashion Week i februar, var - i likhet med Ricco Vero-kolleksjonen, inspirert av naturen og dyrelivet i nord.


– Jeg følte veldig mye for denne kolleksjonen. Vi har jobbet til klokken fire om natten hver dag nå, og så er det opp tidlig om morgenen igjen. Kolleksjonen ble vel ikke ferdig før et par timer for showet startet, sa han til KK.no i februar:

– Men jeg har fått veldig god tilbakemelding på visningen, det gikk bra. Visuelt er jeg veldig fornøyd.

LES OGSÅ: Skoene som passer til alt

I LONDON: KK.no besøkte Aadnevik i hans studio i London under moteuken i februar i år. Designeren har bodd i motemetropolen i over 12 år nå.  Foto: Adele C. Blystad
I LONDON: KK.no besøkte Aadnevik i hans studio i London under moteuken i februar i år. Designeren har bodd i motemetropolen i over 12 år nå. Foto: Adele C. Blystad Vis mer
KLEDD I AADNEVIK: (F.v) Nicole Scherzinger, Kelly Rowland og Cheryl Cole. Foto: All Over Press
KLEDD I AADNEVIK: (F.v) Nicole Scherzinger, Kelly Rowland og Cheryl Cole. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer