Prada

Her er kuppene som gir deg Prada-stilen

Ja, det er fullt mulig å få luksus-looken på budsjett. Bare se og les her.

PRADA-STILEN: Pasteller, plissé og strass utgjør en av sommerens motefavoritter. Kjøpsinfo og flere plagg finner du lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene
PRADA-STILEN: Pasteller, plissé og strass utgjør en av sommerens motefavoritter. Kjøpsinfo og flere plagg finner du lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sesongens kolleksjon fra det italienske motehuset var preget av sukkersøte sorbetfarger i kombinasjon med glamorøse strassdetaljer. Er du glad i store smykker, pasteller og plisséskjørt, er denne stilen en sikker vinner i sommer!

LES OGSÅ: Slik får du Louis Vuitton-stilen på budsjett

Se bilder fra catwalken her:


Slik får du stilen:Ta den helt ut


Elsker du alt ved stilen, kan du kan kopiere den fra topp til tå. Gå for en pastellfarget topp, et plisséskjørt og gjerne en bomberjakke i silke over. Er du kreativ og fingernem kan du sy på strass på jakken for et ekstra kult uttrykk.


Velg elementer


Dersom du ikke ønsker å ta stilen helt ut, kan du selvfølgelig velge å adoptere elementer. Prøv for eksempel å kombinere plisséskjørtet med en oversized t-skjorte eller rock opp pastellene med skinn og nagler.

Gjør som Motesilje!


KKs mote- og skjønnhetsredaktør, Silje Pedersen,
(ekstern lenke) har lagt sin elsk på Prada-stilen. Slik styler hun den:


La deg inspirere av Silje, og kombiner en kort tubetopp eller bustier med et skjørt med høyt liv. Superlekkert med en slikejakke over! Ved å ikke bruke stroppen på skuldervesken din, men i stedet bære den som en stor clutch, gir du antrekket det lille ekstra - helt uten at det koster deg en krone!

Her er kuppene som gir deg Prada-stilen:


Statementøredobber er et viktig element innenfor denne stilen. Velger du store øredobber, kan det være lurt å lese denne artikkelen for å unngå skader. En annen øredobbetrend kk.no har skrevet om den siste tiden, kan du lese her.

Du bestemmer!

Nå kan du være med å bestemme hvilken designer vi skal lage en sak på neste gang. Avgi din stemme under.


Få luksusstilen på budsjett

Hvilken designer vil du at vi skal kopiere stilen til neste gang?
SILJES PRADA-STIL: Silkejakke (kr 2000, Acne/my-wardrobe.no), topp (kr 130, Bik Bok), plisséskjørt (kr 400, H&M), veske (Siljes egen) og sko (kr 300, Bianco).
SILJES PRADA-STIL: Silkejakke (kr 2000, Acne/my-wardrobe.no), topp (kr 130, Bik Bok), plisséskjørt (kr 400, H&M), veske (Siljes egen) og sko (kr 300, Bianco). Vis mer
Balmain - stilrent og røft
 
64 (46%)
Issa - sommerlig og fargerik
 
38 (28%)
Stella McCartney - elegant og pysjinspirert
 
36 (26%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer