PÅ BAFTAS: Angelina Jolie, Lupita Nyong'o, Amy Adams og Samantha Banks i sine lekre BAFTA-antrekk.  Foto: All Over Press
PÅ BAFTAS: Angelina Jolie, Lupita Nyong'o, Amy Adams og Samantha Banks i sine lekre BAFTA-antrekk. Foto: All Over Press Vis mer

Kjendismote

Her er kveldens vakreste BAFTA-stjerner

Sjekk hvilke kjendiskvinner som vant kjolekrigen under den britiske prisutdelingen.

Publisert

Søndag kveld gikk britenes største film- og tv-prisutdeling - BAFTAS (i regi av British Academy of Film and Television Arts) av stabelen i London Royal Opera House.

Og det er ikke bare Storbritannias største stjerner som tar del i denne prestisjetunge utdelingen.

Blant superstjernene tilstede på filmfesten, var Oprah Winfrey, Amy Adams, Bradley Cooper, Brad Pitt og Angelina Jolie, Uma Thurman, Helen Mirren og Leonaro DiCaprio, samt mange, mange flere.

I likhet med prisutdelingene i Hollywood, er det knyttet store forventninger til hva kjendiskvinnene (og til en viss grad gutta), har på seg under BAFTAS. Og det var få som skuffet i den britiske hovedstaden søndag kveld.

KVELDENS BEST KLEDDE?: Lupita  Nyong'o strålte  i denne nydelige, grønne kjolen.  Foto: All Over Press
KVELDENS BEST KLEDDE?: Lupita Nyong'o strålte i denne nydelige, grønne kjolen. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tidenes lekreste Golden Globe-antrekk?

Nytt moteikon

Blant kveldens desidert flotteste, var nok en gang «12 Years A Slave»-stjerne Lupita Nyong'o, som virkelig har markert seg som et moteikon under årets prisutdelinger.

Skuespillerinnen så slående vakker ut i en stroppeløs, knallgrønn Christian Dior Couture-kjole, kombiert med gullbelte og matchende gull-cuff armbånd.

Også superparet Brad Pitt og Angelina Jolie vekket oppsikt i matchende sort-hvitt antrekk bestående av dressbukser, stram skjorte, sløyfe og svart blazer.

MATCHET: Stjerneparet Brad Pitt og Angelina Jolie matchet i svart- hvite dresser.  Foto: All Over Press
MATCHET: Stjerneparet Brad Pitt og Angelina Jolie matchet i svart- hvite dresser. Foto: All Over Press Vis mer

Jolie hadde dog akkompagnert sitt lekre antrekk fra Saint Laurent med skyhøye stillettpumps, mens Pitt satset på klassiske herresko.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene strålte på Nåløyet

Klassiske i svart

Flere av kveldens best kledde hadde også satset på klassiske svarte kjoler, deriblant skuespiller Amy Adams, som så fantastisk ut i en enkel svart aftenkjole signert Victoria Beckham.

Det samme gjaldt for Cate Blanchett, som så flott ut en tettsittende, kortermet kjole fra Alexander McQueen, som var pyntet opp med metalliske blomster på skjørtet

ELEGANTE: Amy Adams, Cate Blanchett, Samantha Banks, Emma Thompson og Helen Mirren.  Foto: All Over Press
ELEGANTE: Amy Adams, Cate Blanchett, Samantha Banks, Emma Thompson og Helen Mirren. Foto: All Over Press Vis mer

Men det var ikke bare de utenlandske stjernene som strålte på britenes filmkveld. Også Emma Thompson så fantastisk ut i sin knallrøde kjole, mens Lady Helen Mirren - som alltid, så smashing ut i sin lekre, svarte kjole med paljett- og fjærdetaljer. 

En annen brite som klarte seg meget godt på den røde løperen søndag kveld, var «Les Miserables»-stjerne Samantha Barks, som så nydelig ut i en svært enkel, men stilfull hvit aftenkjole uten stropper.

Se flere bilder fra BAFTAS 2014 i bildeserien under!

LES OGSÅ: Årets verste motetabber

KK.no dekker prisutdelingene

Følg med på KK.no under Award-sesongen. Vi gir deg alle de hotteste bildene og nyhetene fra de store prisutdelingene, som Golden Globes, Grammy, Critic's Choice og Oscar.

Sjekk ut saker og bilder fra noen av utdelingene som har vært så langt i 2014 her:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer