<strong>HER ER FØR-BILDET:</strong> - Håret hennes var ganske tørt og livløst, så vi valgte å klippe av ganske mye, og den korte lengden kler henne kjempegodt, sier frisør fra På Håret, Frida Andersson. Foto: Veronica von Clemm
HER ER FØR-BILDET: - Håret hennes var ganske tørt og livløst, så vi valgte å klippe av ganske mye, og den korte lengden kler henne kjempegodt, sier frisør fra På Håret, Frida Andersson. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Bli Ny

Her er Linda (36) FØR forvandlingen

Sjekk hvor flott Linda blir når hun lar lokkene falle og bytter ut sorte hverdagsklær med mønster og friske pasteller.

Publisert
Sist oppdatert

Har du noen ganger lurt på om du skal klippe håret ditt litt kortere? Vi er mange som drømmer om en forandring, men ikke alle tør å la lokkene falle.

Bli Ny-kandidat Linda Bakke Øygarden (36) tok steget, og gjett om hun ble flott. I tillegg fikk hun en drømmedag hos både sminkør og stylist, og masse gode tips om supre hverdagsantrekk.

- Jeg vil gjerne få litt hjelp til å finne riktige klær for min fasong, sminketips og en ny frisyre som kler mitt ansikt, skrev hun til oss i KK.

For Linda har vært misfornøyd med frisyren over lengre tid, og hun både klipper og farger det så gjerne.

LES OGSÅ: KK BLI NY: - Derfor <i>må</i> du se Heidis nye frisyre!</a>

Slik får Linda flott midje

Selv beskriver Linda stilen sin som svært avslappet, og hun elsker å kle seg i sorte komfortable klær. Likevel vil hun gjerne gi klesskapet sitt en liten piff.

- Skulle gjerne kledd meg litt mer spennende i hverdagen. Drømmer om et klesskap med klær som jeg lett kan sette sammen til ulike antrekk, sier hun.

Ifølge stylist Cornelia Brunasso vil kalde pasteller bli flott på Linda, og vil hun gå for sterkere farger er knall blått perfekt.  

Og siden Linda er liten og nett, kler hun godt mønster og plagg med detaljer

- For å fremheve den flotte midjen, skulderen og bysten, bør Linda velge plagg som har detaljer på disse stedene, sier Cornelia.

Og en bukse hun bør gå for, er en boyfriendjeans, som både er trendy og behagelig å ha på seg. Helst er den rett i beinet og høy i livet.

<strong>TIL VENSTRE:</strong> Genser (kr 700) og bukse (kr 2400, begge fra In Wear), veske (kr 250,Cubus) og sko (kr 600, Eurosko). TIL HØYRE: Jakke (kr 1300,Ilse Jacobson), bluse (kr 150, Cubus), jeans (kr 1200, Custommade) og sko (kr 300, H&M). Foto: Veronica von Clemm
TIL VENSTRE: Genser (kr 700) og bukse (kr 2400, begge fra In Wear), veske (kr 250,Cubus) og sko (kr 600, Eurosko). TIL HØYRE: Jakke (kr 1300,Ilse Jacobson), bluse (kr 150, Cubus), jeans (kr 1200, Custommade) og sko (kr 300, H&M). Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Stiltips 1: Et sett med topp og bukse kan brukes til de fleste anledninger. Hver for seg til hverdags, og sammen når du skal på fest. Lek deg gjerne med mønster og friske farger.

Stiltips 2: Pasteller og duse farger er stort denne våren. For en kul vri, går du for innslag av neon og oransje.

Vakker sminke for blå øyne

Makeupartist Lillian Aasebø synes Linda har en fantastisk utstråling og nydelige blå øyne. Hun vil gjerne sminke dem fram enda litt mer.

- I globallinjen la vi en brun- og grønnfarget øyenskygge som vi duset ut for å åpne opp Lindas blikk enda mer, og få fram blåfargen, sier hun.

- Hun har en fin hud som med masse fukt. Vi la en lett mineralbasert foundation som inneholder lysreflekterende pigmenter, som både jevner ut huden og gir den gyllen glød.

Og en plommefarget gloss gir et flott og intenst uttrykk, og er en lekker farge til Linda.

Makeupartist Lillian Aasebø gir Linda en siste finish før fotoshooten. Foto: Veronica von Clemm
Makeupartist Lillian Aasebø gir Linda en siste finish før fotoshooten. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Slik gjør du

Trinn 1: Bruk en concealer til å skjule mørke ringer under øynene, og skape et friskt og våkent blikk. Ikke bruk for mye, og dus ut overgangene. Påfør den i indre øyekrok, ned til nesevingen og så opp i ytre øyekrok. Fyll inn i et v-tall.

Trinn 1.  Foto: Veronica von Clemm
Trinn 1. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Trinn 2:
Skap konturer i ansiktet ved å skyggelegge et tretall fra pannen, under kinnene og ned til haken. Styr unna skimmerprodukter!

Trinn 2.  Foto: Veronica von Clemm
Trinn 2. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Trinn 3: Bruk lipfillerpenn for å unngå at leppestiften eller glossen legger seg i striper over leppene. Påfør den rundt leppekanten.

Trinn 3.  Foto: Veronica von Clemm
Trinn 3. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Fikk en splitter ny frisyre

Linda ønsket seg en ny frisyre, og var åpen for forslag og med på det meste.

- Håret hennes var ganske tørt og livløst, så vi valgte å klippe av ganske mye. Den korte lengden kler henne kjempegodt, sier frisør fra På Håret, Frida Andersson.

Frida valgte å gi henne en god klipp som framhever ansiktsfasongen hennes, gir volum og et løft til ansiktet på de riktige stedene.

Og har man et smalt og fint ansikt som Linda, vil for langt hår kunne gjøre det enda smalere.

- Vi farget hele håret med en jevn og glansfull blond farge, og skapte spill og refleksjoner med lyse striper i overhåret. Den gylne tonen dempet vi og gjorde mer naturlig.

<strong>FØR OG ETTER:</strong> frisør fra På Håret, Frida Andersson, ville gi Linda en frisyre og en hårlengde som kler Lindas smale og fine ansikt. - Har man et smalt og fint ansikt som Linda, vil for langt hår kunne gjøre det enda smalere, sier hun. Foto: Veronica von Clemm
FØR OG ETTER: frisør fra På Håret, Frida Andersson, ville gi Linda en frisyre og en hårlengde som kler Lindas smale og fine ansikt. - Har man et smalt og fint ansikt som Linda, vil for langt hår kunne gjøre det enda smalere, sier hun. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil.

Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Vil du også bli ny med KK? Gå inn her og meld deg på!

Hele denne makeoveren ble publisert i KKs jubileumsnummer 7/8.

 


 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer