Bli Ny

Her er Line (26) før forvandlingen

Den nye sveisen forandrer alt!

HER ER FØR-BILDET: Line Gjørtz ønsket seg litt bedre selvtillit, og en ny og fresh stil. Foto: Sara Johannessen / KK
HER ER FØR-BILDET: Line Gjørtz ønsket seg litt bedre selvtillit, og en ny og fresh stil. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: - Bli-ny-dagen har jeg ønsket meg fordi jeg vil få den inspirasjonen jeg trenger til å finne og sette sammen hverdagsantrekk som får meg til å føle meg fresh og full av selvtillit igjen, skrev Line Gjørtz (26) til oss i KK.

Etter noen tunge år med mye sykdom, har Line måttet lære seg alt hun trenger på nytt igjen, for å fungere så godt som mulig i hverdagen med to barn.

Men hun har verken hatt tid, helse eller penger til å la stilen følge den nye personligheten.

Derfor var det midt i blinken å bli ny med KK, og gjett om Line ble flott!

Klin til med farger!

Ifølge stylist Cornelia Brunasso, har Line en fin hudtone og hårfarge som gjør at hun kan bruke plagg med sterke farger som lilla, rosa, blått og grønt, og gjerne i de sterkeste nyansene, det kler hun godt.

- Line er liten og nett, så her er det bare å slå seg løs med mønstre og farger, sier Cornelia.

Og for å få en mer «voksen» stil, er det supert om Line går for dressbukser, skjorter og blazere.

- Disse basisplaggene kan så styles med en singlet, t-skjorte og sneakers for å få en kul look.

Line i genser (kr 900) og skjørt (kr 800, begge fra Samsøe & Samsøe) og jakke (kr 3500, Lexington).

 Foto: Sara Johannessen / KK
Line i genser (kr 900) og skjørt (kr 800, begge fra Samsøe & Samsøe) og jakke (kr 3500, Lexington). Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer

TIPS: Plagg med mønster gir en illusjon om mer kurver og former. Perfekt når du har en slank figur.

Line i skjorte (kr 1400, Riccovero), kimono (kr 300, Bik Bok), kåpe (kr 799, Lindex), jeans (kr 400, Gina Tricot), clutch (kr 1400, Samsøe & Samsøe) og sko (kr 2500, Apair).

 Foto: Sara Johannessen / KK
Line i skjorte (kr 1400, Riccovero), kimono (kr 300, Bik Bok), kåpe (kr 799, Lindex), jeans (kr 400, Gina Tricot), clutch (kr 1400, Samsøe & Samsøe) og sko (kr 2500, Apair). Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer

TIPS: Med et par pumps får du en mer feminin jobbstil på 1-2-3. Utrolig kult til jeans!

- Luggen gir en ny fin ramme

Lines hår er tykt og langt, men hun trengte en klipp og en oppdatert farge.

- Line ville gjerne beholde lengden, så vi valgte å klippe forskjellige lengder gjennom hele håret for å gi det mer liv. Ved å klippe en lugg, ga vi henne en fin ramme til ansiktet, sier frisør Tone Silvander fra På Håret i Borggården.

Ved å gi Line mer fasong, føles det ikke så tungt til ansiktet. Luggen kan hun variere med midtskill og sideskill, eller dra den til siden.

SE HVA LUGGEN GJØR!: Ved å klippe en lugg, ga vi henne en fin ramme til ansiktet, sier frisør Tone Silvander fra På Håret i Borggården. Foto: Sara Johannessen / KK
SE HVA LUGGEN GJØR!: Ved å klippe en lugg, ga vi henne en fin ramme til ansiktet, sier frisør Tone Silvander fra På Håret i Borggården. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer

- Vi lysnet spissene litt for å få vekk de mørke lengdene, deretter farget vi hele håret i en fin sjokoladebrun nyanse. Det ga et blankt, naturlig inntrykk!

Les mer i KK4, som er i salg nå - her får du baltn annet sminkørens beste sminketips for grønne øyne.

«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil. Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Les mer om hvordan DU kan melde deg på her!

Hele denne makeoveren ble publisert i KK 4, som er i salg nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer