Skjønnhet:

Her er noen av høstens skjønne nyheter

Synes du det er vanskelig å sette av tid til hudpleie på dagtid? Her får du tips til produkter som jobber mens du hviler.

Her er noen av høstens skjønne nyheter
Publisert

Laaange VIPPER

Diorshow Maximizer Primer fungerer som en maske for øyevippene og henter fram det beste i enhver maskara. Den framhever fargen og gjør vippene lengre og fyldigere. Kan brukes under vanlig maskara eller som en kur for å styrke vippene over natten. (kr 375, Maximizer Mascara Primer 3D).

Sensitiv hud? Se her!

Superkind-serien er en gave til deg med sensitiv hud eller som er gravid. Tata Harper er et rent og luksuriøst hudpleiemerke som flere og flere får øynene opp for. Produktserien består av rensekrem (kr 930), fuktighetskrem (kr 1300) og ansiktsmaske (kr 710). Alle inneholder plantebaserte ingredienser og er testet på allergisk og sensitiv hud – med gode resultater.

Dobbelt opp

Denne litt utradisjonelle øyekremen fra det økologiske merket Kjær Weis er et multiprodukt som også fungerer på tørre lepper. Den er silkemyk og nærer, fukter og reduserer aldringstegn rundt øynene. Inneholder blant annet Kjær Weis signaturingrediens, Dioscorea Batatas Root Extract, som lysner mørke ringer og gir et mer våkent blikk (kr 670, The Beautiful Eye Balm)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer