Skjønnhet:

Her er noen av høstens skjønne nyheter

Synes du det er vanskelig å sette av tid til hudpleie på dagtid? Her får du tips til produkter som jobber mens du hviler.

Her er noen av høstens skjønne nyheter
Publisert

Laaange VIPPER

Diorshow Maximizer Primer fungerer som en maske for øyevippene og henter fram det beste i enhver maskara. Den framhever fargen og gjør vippene lengre og fyldigere. Kan brukes under vanlig maskara eller som en kur for å styrke vippene over natten. (kr 375, Maximizer Mascara Primer 3D).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Sensitiv hud? Se her!

Superkind-serien er en gave til deg med sensitiv hud eller som er gravid. Tata Harper er et rent og luksuriøst hudpleiemerke som flere og flere får øynene opp for. Produktserien består av rensekrem (kr 930), fuktighetskrem (kr 1300) og ansiktsmaske (kr 710). Alle inneholder plantebaserte ingredienser og er testet på allergisk og sensitiv hud – med gode resultater.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Dobbelt opp

Denne litt utradisjonelle øyekremen fra det økologiske merket Kjær Weis er et multiprodukt som også fungerer på tørre lepper. Den er silkemyk og nærer, fukter og reduserer aldringstegn rundt øynene. Inneholder blant annet Kjær Weis signaturingrediens, Dioscorea Batatas Root Extract, som lysner mørke ringer og gir et mer våkent blikk (kr 670, The Beautiful Eye Balm)

Klin kokos

Plei huden med en deilig fuktmaske fra Origins. Fettsyrene fra kokos henter fram gløden, mens vitamin A og E gir næring. Masken har en mild duft av kokos og får huden til å kjennes fyldigere ut (kr 240, Glow Co Nuts Hydrating Coconut Moisture).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Torneroses favoritter

Synes du det er vanskelig å sette av tid til hudpleie på dagtid? Da bør du gjøre det når du sover. Her er tre produkter som jobber mens du hviler.

Pure Self Tanning Sleep Mask (kr 280, Bondi Sands). FOTO: Produsenten
Pure Self Tanning Sleep Mask (kr 280, Bondi Sands). FOTO: Produsenten Vis mer
Midnight Recovery, 30 ml (kr 390, Kiehls). FOTO: Produsenten
Midnight Recovery, 30 ml (kr 390, Kiehls). FOTO: Produsenten Vis mer
Holistic Silk (kr 795, Anti-Ageing Silk Eye Mask). FOTO: Produsenten
Holistic Silk (kr 795, Anti-Ageing Silk Eye Mask). FOTO: Produsenten Vis mer

Frisk sitrus

Acqua Di Parmas nye parfyme er en hyllest til det italienske landskapet og bergamotten fra Calabria. Bergamott er en sitrusfrukt som blir dyrket for sin eteriske olje. Den komplimenteres av noter fra blant annet bitter appelsin, mandarin, grapefrukt og sedertre. Her brukes en gammel utvinningsmetode, der bergamotten presses gjennom en svamp slik at man får helt rene oljer (kr 1550, Blu Mediterraneo Bergamotto Di Calabria Spugnatura EdT, 100 ml).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: XBrow gel (kr 130).

Denne øyebrynsgeleen er virkelig god! Den holder brynshårene på plass gjennom dagen, uten å oppleves stiv. Geleen er gjennomsiktig, og gir fin glans og fylde. Kan brukes alene eller etter at du har påført brynsskygge for å få mer farge.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer