Skjønnhet:

Her er noen av sommerens skjønne nyheter!

Finner du en favoritt?

Her er noen av sommerens skjønne nyheter!
Publisert

God som gull!

Ta salongbehandlingen hjemme med Thermaspa Face Shaper fra Linda Johansen. Glasskulene kan legges i en kopp varmt vann og brukes til å massere ansiktet med. De kan også brukes kalde, noe som skal dempe hevelse og roe ned huden. Innholdet er laget av miljøvennlig og frostsikker væske som tåler varme og nedfrysing (kr 700).

Skapt for krøller

Kérastases nye hårpleieserie, Curl Manifesto, bringer fram det beste i krøllete, bølgete eller brusete hår. Hårpleieserien skal gi fukt, styrke håret og definere krøllene, og består av sju ulike produkter som dekker alt fra sjampo og balsam til maske og styling.

Sommerglød

Bland noen dråper flytende bronseolje i foundationen din for å få en ekstra fin glød.

Jobber nattskift

Midnight Renewal fornyer og reparerer huden mens du sover. Serumet inneholder blant annet superingrediensen retinal, som er en form for A-vitamin som ikke skal irritere huden. Denne ingrediensen bidrar til å fornye huden og gi den en glatt og smidig struktur. Retinal er også kjent for å minimere aldringstegn og gi glød (kr 1590, Omorovicza).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer