Oslo Fashion Week

Her er Norges mest sexy kvinner

De var så vakre og velkledde at de fikk resten av Oslo Fashion Week til å blekne.

SÅ KOM HUN TILBAKE: Ikke at Eva Weel Skram egentlig har vært borte. Det var bare så påfallende hvor synlig hun plutselig ble. Denne edgy stilen fungerer på alle måter. Husk tape for sjelefredens skyld.
SÅ KOM HUN TILBAKE: Ikke at Eva Weel Skram egentlig har vært borte. Det var bare så påfallende hvor synlig hun plutselig ble. Denne edgy stilen fungerer på alle måter. Husk tape for sjelefredens skyld. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har fått se mange artige antrekk under Oslo Fashion Week (OFW) denne uken, noen mer elleville enn andre. Og mens noen gjorde alt de kunne for å ikke bli lagt merke til, strålte andre på den røde løperen som om de var født til det. Enkelte var faktisk så vakre og velkledde at det var vanskelig å ta øynene fra dem. Denne saken er en ren hyllest til dem.

Eva Weel Skram (24)

Wow. Mer er det ikke å si. Farvel sukkersøte Eva. Velkommen supersexy Skram. Få kan bære en slik kjole som den hun hadde på seg på Daniel Franck-visningen med stil, men DET gjorde Eva. Gratulerer. Vi bøyer oss i støvet i ren beundring, og ønsker henne hjertelig velkommen til den øverste klasse av velkledde norske kvinner.

Anine Stang (25)

Stjerneskuddet Anine Stang er iferd med å slå gjennom som artist i Norge, blant annet etter singelen "Trying you on". Hun er ikke redd for å kjøre knallhardt på den supersexy stilen, men visst fikser hun det. Den svarte minikjolen og de kule ankelbootsene hun hadde på seg på Moods of Norway-visningen fredag kveld er et glimrende bevis.

Her kan du se bilder av alle på listen:


Linnea Dale (19)

Hun ser kanskje ung og uskyldig ut, men jammen har hun har vært i rampelyset i mange år allerede - og er slett ikke ukjent med å få pressens oppmerksomhet enten det dreide seg om «Idol» eller «Donkeyboy». Så visste hun vel også hva hun gjorde da hun troppet opp på den røde løperen i gjennomsiktig blondetopp uten bh. Og det med stort hell! Et slikt antrekk krever selvtillit, og det har Dale. Med god grunn. Sexy, men trendy. Hett, men ikke tacky. Hurra.

Lise Karlsnes (30)

Norge har ikke glemt Karlsnes! Få, om noen kan matche hennes vanvittige utstråling, enten det er på scenen eller den røde løperen. Uansett hva hun tar på deg ser hun bra ut. Luggen og skinnjakken hun stilte i under OFW gir en rocka og kul look som fungerer utmerket.

Tone Damli Aaberge (22)

Det gjør det hakket enklere å se bra ut når man har tilgang til eksklusive sko og klær, men Hele Norges Tone stiller i en klasse for seg, og det skyldes ikke bare kjæresten. En liste av denne typen uten Damli Aaberge er utenkelig, og alle skjønner hvorfor. Ferdig med det.

Charlotte Thorstvedt (23)

Ingen så bedre ut på åpningen av Oslo Fashion Week . Programleder, DJ og fotballdatter Thorstvedt tok seg uforskammet godt ut på den røde løperen i sitt tekkelig (i alle fall fra navlen og opp!), men trendy antrekk. Ikke bare så hun smashing ut, men antrekket kostet langt fra en formue. Charlotte hadde på seg en vintage velour-kjole som hun har sydd om selv, veske fra Topshop og sko fra Nelly. Ingen tvil om at hun behersker kunsten å se ut som en million dollar for en slikk og ingenting.

Pia Haraldsen (29)

Undertegnede er forberedt på både dødstrusler og kraftige knekk i kred-en når Pia Harldsen får en plass på denne lista. Ikke bare har hun vært sammen med en belgisk prins (som jo strengt tatt er relativt irriterende), hun gir fullstendig blaffen i janteloven og griper de mulighetene som byr seg. Uansett hva hun foretar seg, får hun tyn. Men det skal hun ha. Hun gir seg ikke på bare møkka. Det er en egenskap som kan bringe deg langt, også på lister av dette slaget.

Sandra Lyng Haugen (23)

Det er ingen grunn til å glemme søte Sandra. Hun så ut som en fullblods covergirl under visningen til Daniel Franck på Sukkerbiten torsdag, og bar skinnkjolen sin til seks i stil.

Cathrine Knudsen (35)

Mette-Marit kom ikke på åpningen av Oslo Fashion Week, men det gjorde eksen til Haakon, Cathrine Knudsen. Sammen med flere «pensjonerte» og i denne sammenheng godt voksne modeller, gjorde hun comeback på catwalken. Hvis Knudsen skulle bli lei av kunsten har hun alt å gjøre foran et kamera igjen.

Lene Alexandra Øien (28)

Glem silikonpupper og kleine miniskjørt. Glamourmodell og prøvende pop-stjerne Lene Alexandra har fått seg en ny rådgiver i rød løper-ringereven Ellen Arnstad, og forskjellen er markant. Faktisk ble den nye looken hennes tatt så godt imot at hun ble kåret til ukens best kledde av KK.nos lesere på Trendtoppen. Øien er kanskje i overkant glad i skoene sine, men for all del: Gjenbruk er bra! Vi heier på deg.

Ikke helt enig i denne lista?

Dersom det er nødvendig å understreke at denne kåringen verken er basert på statistikk eller andre vitenskapelige undersøkelser, anse det som gjort. Hvis du føler trang til å protestere eller applaudere, vennligst kjenn din besøkelsestid i forumet under.

Følg med på kk.no for kåringer av flere favoritter fra Oslo Fashion Week neste uke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer