FOR LINDEX: Hollywood-stjernen Penélope Cruz fronter kleskjeden Lindex' vår- og sommerkolleksjon. Foto: Lindex
FOR LINDEX: Hollywood-stjernen Penélope Cruz fronter kleskjeden Lindex' vår- og sommerkolleksjon. Foto: Lindex Vis mer

Lindex

Her er Penélope favoritter

Superstjernen fronter den nye kolleksjonen til Lindex.

Publisert
Superstjernen Penélope Cruz (39), som er kjent fra filmer som «Vicky Cristina Barcelona», «Sahara» og «Waking up in Reno», er den nye frontpersonen for kleskjeden Lindex.

Og Hollywoodstjernen - som dermed følger i fotsporene til kolleger som Gwyneth Paltrow og Reese Witherspoon, har selvsagt hatt en finger med i spillet når det gjelder utformingen av den romantiske og feminine vår- og sommerkolleksjonen.

Ikke så glamorøs til vanlig

I et tidligere intervju med KK, kunne skjønnheten - som er gift og venter sitt andre barn med skuespillerkollega Javier Bardem, fortelle at hun ikke slett ikke er så glamorøs i hverdagen, som på den røde løperen.

- Jeg er mamma, jobber og reiser mye og er konstant trøtt. For meg handler det om å finne komfortable klær som ser bra ut. Akkurat nå sitter jeg barbeint i jeans og t-skjorte. Om jeg fikk velge, ville jeg gått slik hele tiden, har hun fortalt.

Se flere av kampanjebildene nedenfor:


LES OGSÅ: Her er printet som blir superhot

Penélopes favoritter

Den nye kolleksjonen til Lindex, passer superstjernens hektiske liv perfekt, og består både av florlette bluser, enkle sommerbukser, romantiske løse kjoler og ermeløse topper som passer til enhver anledning.

Superstjernen har selvsagt også noen favoritter, og det er særlig noen av plaggene fra den andre kampanjen 39-åringen har falt for.


- Jeg elsker den røde lange maxikjolen, den er virkelig vakker og skjønn å gå i, sier hun.

Ifølge skuespillerinnen synes hun det var stor stas å bli spurt om å være frontfigur for nettopp Lindex.

- Jeg hadde sett noen av klærne til Lindex tidligere, og ble veldig glad da de spurte om jeg ville fronte denne kampanjen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg takket ja. Stilen er feminin, flørtete og lett å bruke, har hun fortalt til KK:

- Mine favoritter fra kolleksjonen er også det jeg bruker mest til daglig selv: maxikjoler, t-skjorter og jeans, men også en hvit blondekjole som er helt nydelig. Det beste av alt er at alle plaggene er prisvennlige.

Se flere av plaggene fra kolleksjonen som er ute nå her!


LES OGSÅ: Fargen som får deg til å stråle

Fargesterkt, sensuelt og feminint

Ifølge Nina Starck, som er designsjef i Lindex, er denne andre delen av kolleksjonen, inspirert av latinokulturen med sin rike, fargesterke, sensuelle og feminine look.

Fargeskalaen inneholder nøytraler som kakigrønt, sort, perlegrått og hvitt, men også andre farger som peppergrønt og mandarinrødt. Mønsterbildet viser ulike dyre- og jungelprint, frynser og tie dyes. Nøkkelplaggene er topper i ulike farger, kjoler og topper med forskjellige motiv, blandet med herlige lin- og jeansshorts.

- Hollywood-stjerne eller ei, her kan alle finne sine favoritter. Ta en lang strandkjole eller et par coole shorts til en åpen strikketopp, en boho glam-bikini under og massevis av accessoirer, så har du den perfekte looken, sier Starck.


Plaggene fra den andre delen av kolleksjonen vil være tilgjengelig i Lindex-butikker og på nettet fra 6. mai.

LES OGSÅ: Slik bruker du denim fra topp til tå

Fler vår/sommerkolleksjoner

Ønsker du mer inspirasjon til våren- og sommeren? Sjekk ut vårnyhetene/kolleksjonene fra følgende kjeder:

 • H&M
 • Monki
 • Bik Bok
 • MQ
 • Gina Tricot

  LES OGSÅ: Nå skal skoene være hvite

  FAVORITT: Denne røde sommerkjolen er blant Penelopes favoritter fra den nye kolleksjonen. Plagget kommer i butikk 6. mai og har en prislapp på 199 kroner. Foto: Lindex
  FAVORITT: Denne røde sommerkjolen er blant Penelopes favoritter fra den nye kolleksjonen. Plagget kommer i butikk 6. mai og har en prislapp på 199 kroner. Foto: Lindex Vis mer
  ROMANTISK: Her er flere av superstjernens favoritter fra den andre delen av kolleksjonen - fra venstre - blomstrete singlet (149 kr), strikkegenser (299 kr), stripete maxikjole (249 kr), rød sommerkjole (199 kr), mønstret topp (199 kr) og svart frynsete topp (299 kr). Foto: Lindex
  ROMANTISK: Her er flere av superstjernens favoritter fra den andre delen av kolleksjonen - fra venstre - blomstrete singlet (149 kr), strikkegenser (299 kr), stripete maxikjole (249 kr), rød sommerkjole (199 kr), mønstret topp (199 kr) og svart frynsete topp (299 kr). Foto: Lindex Vis mer
  PÅ DEN RØDE LØPER: Slik vi er vant til å se Penelope - glamorøs og lekker på den røde løperen. Foto: All Over Press
  PÅ DEN RØDE LØPER: Slik vi er vant til å se Penelope - glamorøs og lekker på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer