Jimmy Choo

Her er plaggene de slåss om

Sjekk hvilke deler av kolleksjonens som er verdt å kjøpe.

DØRENE ÅPNET KLOKKEN 10: Linda Vasquez (t.v) og Kjersti Stårvik, som begge er motejournalister i kk.no, spår at særlig denne skinnvesken og disse sebraskoene blir blant de mest ettertraktede tingene fra Jimmy Choos kolleksjon for Hennes & Mauritz. Foto: Per Ervland
DØRENE ÅPNET KLOKKEN 10: Linda Vasquez (t.v) og Kjersti Stårvik, som begge er motejournalister i kk.no, spår at særlig denne skinnvesken og disse sebraskoene blir blant de mest ettertraktede tingene fra Jimmy Choos kolleksjon for Hennes & Mauritz. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En del kvinner har en ting for sko og vesker. Ikke gå glipp av denne sjansen om du vil gjøre et kupp. Jimmy Choo satser på å leve opp til merkenavnet sitt når de lørdag 14. november kl 1000 slipper en eksklusiv kolleksjon på H&M du og jeg kan få tak i. Uten å ta opp lån.Se video lenger ned i saken.

11cm høye hæler

Når Jimmy Choo lager hæler er det ingen spøk. 11 cm høye hæler krever sin kvinne. Både taxi og en god stol er å anbefale. På tross at det er lagt inn ekstra myk pute under tåballene, er det verdt å merke seg at designeren også har laget flate alternativer.

Mykt skinn og tidløse snitt

På tross av det er mye nagler å spotte i denne kolleksjonen, er mange av plaggene tidløse med snitt som kan brukes år etter år. Spesielt skinnet som er brukt i kolleksjonen er verdt å merke seg. Det er brukt ekte kalve- og geiteskinn som gjør at produktene føles myke og gode. Legg gjerne merke til skinnjakkene til både dame og herre. Et generelt tips er å såle om alle sko med skinnsåler før de tas i bruk. Da vil du ha glede av dem lenger.

Vær forberedt

Hver gang H&M har sluppet en designerkolleksjon har folk gått mann av huse, og det er ingen grunn til å tro at du får sprade rundt i butikken i ensom majestet nå heller. Gå inn på H&M og finn ut hva du vil ta en nærmere titt på i butikken. Der finner du også oversikt over pris og hvilke produkter som selges hvor.Er du så heldig å være blant de 160 første inn i butikken, får du et armbånd som gir deg mulighet til å få sjekket ut ting som må prøves innenfor et avgrenset område. Det gir deg større grunn for å være tidlig ute, og mulighetene for bomkjøp vil reduseres.

Her tester vi kolleksjonen

[obj:media:8156]

Selges også på nettet

Det er bare 10 spesielt utvalgte H&M-butikker som i det hele tatt vil få denne kolleksjonen. Ikke fortvil om du ikke er i nærheten av noen av dem. Kolleksjonen blir nemlig sluppet på nettet samtidig som butikkdørene åpnes.

Gjør deg klar for fest

Etter den store handledagen er tiden inne for å gå på et ordentlig party.Her kan du finne flere lekre selskapskjoler. Glem ikke håret og makeupen, det gjør antrekket komplett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer