H&M Moschino:

Her er samarbeidskolleksjonen til H&M og Moschino

- Det er absolutt mye, men jeg hadde ikke forventet noe annet, sier moteekspert.

NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: I år har svenske H&M laget en kolleksjon sammen med Moschino og Jeremy Scott. Se resultatet nederst i saken. Foto: H&M x Moschino
NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: I år har svenske H&M laget en kolleksjon sammen med Moschino og Jeremy Scott. Se resultatet nederst i saken. Foto: H&M x Moschino Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 ble Karl Lagerfeld den første designeren til å samarbeide med den svenske kjedebutikken H&M. Siden har det år etter år presentert nye kolleksjoner med kjente navn. Deriblant Isabel Marant, Alexander Wang og Balmain.

Fjorårets samarbeid med Erdem ga oss mange romantiske plagg, mens årets samarbeid med Moschino byr på noe helt annet.

LES OGSÅ: Moschino beskyldes for å ha stjålet ideen til norsk designer

Foto: H&M x Moschino
Foto: H&M x Moschino Vis mer
Foto: H&M x Moschino
Foto: H&M x Moschino Vis mer

I en pressemelding forteller H&M at Moschinos kreative direktør Jeremy Scott samlet hele vennegjengen sin til en fotoshoot for å vise positivisme, kjærlighet og mangfold.

- Jeg er veldig begeistret både for klærne og kampanjen! For en deilig fargefest! Skamløs, morsom, leken og en deilig hyllest til mangfoldet, uten at det gjøres noe poeng ut av det! Amerikansk popkultur, tegneserieestetikk, massiv bling – ingen overraskelser for dem som elsker Moschino, akkurat slik det bør være, sier Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK.

LES OGSÅ: 15 av oktobers beste motekjøp - på budsjett!

Foto: H&M x Moschino
Foto: H&M x Moschino Vis mer

- Tipper det blir rift om smykkene, beltene, rumpetaskene og t-skjortene. Selv ønsker jeg meg den glitrende bh-en og med en diger fuskepels utenpå. Litt mye muligens, men herlighet så gøy!

Som Heldal påpeker kan nok denne kolleksjonen bli litt for mye for mange av oss. Noe Ida Einarsdottir, redaktør for motenettstedet Melk & Honning, sier seg enig i.

- Det er absolutt mye, men jeg hadde ikke forventet noe annet. Slik er Moschino og Jeremy Scott. Kolleksjonen er veldig typisk han, både når det kommer til mengde og hvordan det ser ut. Det er ingen skandinavisk minimalisme her, sier Einarsdottir.

Kolleksjonen byr på tegneseriefigurer, logoer, print og statementplagg. Noe Einarsdottir synes er morsomt, men hun tror ikke denne kolleksjonen kommer til å bli revet bort med det første.

- Jeg tror ikke denne estetikken appellerer til folk i skandinavia. Det er uten tvil en gavepakke til Moschino-fans, men jeg tror fortsatt ikke kolleksjonen blir revet ut av butikkene.

LES OGSÅ: Gå for rosa denne måneden! Her er 27 superfine plagg i den lekre fargen

Kolleksjonen er i salg fra 8. november og prisene ligger på alt fra kr 199 til 4000.

LES OGSÅ: Gå for rosa denne måneden! Her er 27 superfine plagg i den fine fargen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer