Mote:

Her er samarbeidskolleksjonen til Lindex og By Malina

Gjør deg klar for sommer!

LINDEX x BY MALINA: Bildene av samarbeidskolleksjonen er her, og norske Nina Sandbech er blant damene som fronter kolleksjonen. Foto: Lindex
LINDEX x BY MALINA: Bildene av samarbeidskolleksjonen er her, og norske Nina Sandbech er blant damene som fronter kolleksjonen. Foto: Lindex Vis mer
Publisert

Samarbeidskolleksjoner er virkelig populært blant kjedebutikkene. Årlig presenterer H&M en kolleksjon med et stort og anerkjent merke. Tidligere har de hatt samarbeid med designere som Balmain og Moschino.

Nylig presenterte også Gina Tricot sitt første designsamarbeid. Det ble med svensk-danske Anine Bing! Nå er det Lindex sin tur, og de har valgt å lage klær sammen med By Malina.

By Malina er blant annet kjent for sine lekre sommerkjoler. Vi har blant annet forelsket oss i en hvit blondevariant, og ble så glade når vi så at de har laget en som ligner stort i dette Lindex-samarbeidet.

«Kolleksjonen ble inspirert av varmen fra Middelhavet med tynne, lette tekstiler utformet for den uanstrengte kvinne. Jeg har ofte følt at det har vært vanskelig å pakke til ferier, men i denne kolleksjonen finner man alt man behøver til feriegarderoben. De er simpelthen perfekte plagg å ta med på en sommerutflukt!», sier Malin Ek Andrén, grunnlegger av By Malina, i pressemeldingen sendt ut av Lindex.

BY MALINA-GRUNNLEGGER: Malin Ek Andrén. Foto: Lindex
BY MALINA-GRUNNLEGGER: Malin Ek Andrén. Foto: Lindex Vis mer

Nina Sandbech fronter kolleksjonen

Den sommerlige kolleksjonen frontes av tre influensere fra Norge, Sverige og Storbritannia. Den norske influenseren er Nina Sandbech. Hun har nærmere 80 000 følgere på Instagram og inspirere daglig følgerne sine med sine kreative måter å style plagg på.

Sandbech har selv hatt en samarbeidskolleksjon med 2NDDAY som ble lansert i 2018.

Nina Sandbech x By Malina x Lindex
Nina Sandbech x By Malina x Lindex Vis mer
Nina Sandbech x By Malina x Lindex
Nina Sandbech x By Malina x Lindex Vis mer

Våre favoritter

I bildekarusellen under har vi plukket ut fem av våre favoritter! Du kan se resten av kolleksjonen i bildekarusellen som ligger nederst i saken.

Kolleksjonen er i salg fra 9. mai og prisene ligger på alt fra kroner 199 til 899.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer