Serier:

Her er seriene for deg som elsker mote!

10 serier som både underholder og inspirerer.

SERIER: I et hav av serier er det vanskelig å bestemme seg for hvilken man skal gå videre på når man akkurat har grått seg gjennom siste episode av favorittserien sin. Her er en liste over serier du burde sjekke ut dersom du er ute etter både underholdning og moteinspirasjon! FOTO: NTB Scanpix
SERIER: I et hav av serier er det vanskelig å bestemme seg for hvilken man skal gå videre på når man akkurat har grått seg gjennom siste episode av favorittserien sin. Her er en liste over serier du burde sjekke ut dersom du er ute etter både underholdning og moteinspirasjon! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du runda Sex and The City for tredje gang, eller er lei av å sette på enda en episode av Gossip Girl og allerede vite hvem ryktesprederen er? Vi i KK-redaksjonen elsker serier som får oss til å hige etter inspirasjon - og selv om disse seriene kanskje ikke viser Carrie Bradshaw løpende rundt i New Yorks gater i tutu-skjørt og joggesko, er karakterene i disse seriene er også ganske inspirerende i klesveien!

Vi har allerede runda noen av de, men om du trenger en ny serie å følge med på - kan vi anbefale disse!

Younger:

Fra skaperne av Sex and The City kommer enda en serie fra de travle gatene i motebyen New York, hurra! I seks sesonger (så langt) kan man følge Lizas (Sutton Foster) kronglete liv som en 40 år gammel, skilt mor forkledd som en ung bokredigerer i starten av sin karriere. Men det å holde løgnen oppe er ikke enkelt når hun blir bestevenn med kollegaen Kelsey (Hilary Duff) og forelsker seg i både sjefen sin Charles (Peter Hermann) og den unge tattovøren Josh (Nico Tortorella).

Både Liza, Kelsey, Kelseys venninne Lauren (Molly Bernard), Lizas romkamerat Maggie (Debi Mazar) og sjefen hennes Diana (Miriam Shor) er spreke i klesveien, og ikke redde for å matche ulike mønstre, farger og tilbehør for å skille seg ut i mengden. Vi gleder oss til å se hva karakterene skal flotte seg med i neste sesong!

LES OGSÅ: Anders Baasmo spiller blind-dater i ny NRK-serie - på privaten er han akkurat blitt pappa: - Det er livets mirakel, det!

Girlboss:

Girlboss forteller historien om hvordan Sophia Amoruso (Britt Robertson) kom opp med ideen om å starte kleskjeden Nastygal, som den gang var en liten vintage-butikk på nett. Sophia elsker vintageklær, og favorittplagget hennes er den glinsende skinnjakka hun fikk til en røverpris på sin lokale vintagebutikk. Det var denne jakka som startet selve ideen om Nastygal, da hun solgte den videre for store summer for å dekke utgiftene for en uforutsett helseutgift. Både Sophia og bestevenninnen hennes Annie (Ellie Reed) er kreative og fargerike i stilen, og selv om det ikke gikk så bra med Nastygal og Sophia Amoruso (bedriften gikk konkurs), så digger vi historien om livet hennes i San Francisco.

Girls:

Denne serien handler om den strebende skribenten Hannah (Lena Dunham) og hennes liv i Brooklyn sammen med de tre venninnene Marnie (Allison Williams), Jessa (Jemina Kirke) og Soshanna (Zosia Mamet).

Serien tar for seg livet som 20-åring, og alle problemer20-åringer kan støte på, som den evige jobbsøkingen, de ustabile vennskapene og frustrasjonen over ikke å finne den rette kjærligheten. Jentene har alle forskjellig stil, og er ikke redde for å prøve ut nye trender. Serien gikk i totalt seks sesonger, og hadde sin siste sesong i 2017.

LES OGSÅ: - Jeg hater ikke hvordan jeg ser ut, men jeg hater at samfunnet forteller meg at jeg skal hate det

LES OGSÅ: Meryl Streep skal være med i «Big Little Lies» sesong 2

Ugly Betty:

Husker du denne serien? Serien ble tatt av skjermen i 2010, men er fremdeles en favoritt! Betty (America Ferrera) er en 22 år gammel meksikansk-amerikaner fra Queens i New York som blir kastet inn i den fashionable scenen i motemagasinet Mode på Manhatten. Med regulering, briller og hennes kreative og noe unormale klesstil har Betty vanskeligheter for å passe inn i Mode-verdenen. Heldigvis finner hun en venn i redaksjonsjefen Daniel (Eric Meade), og sammen kommer de seg gjennom dagene med kollegaer som stadig prøver å gjøre livet vanskelig for dem. Serien er full av klesinspirasjon, kanskje mer fra Bettys kolleger enn fra Betty selv!

The Carrie Diaries:

Får du heller ikke nok av Carrie Bradshaw? Da bør du se denne serien! Her følger vi Carrie som ung, og vi får se henne gå fra å være barn til å bli voksen, med alt det innebærer.

Hun går også gjennom sin første forelskelse i den blonde badboyen Sebastian Kydd (Austin Butler), og vi får se hennes første møte med motebransjen, når hun bak sin fars rygg tar en praksisjobb i et stort motemagasin i New York.

Og: Vi får også være med når Carrie blir kjent med Samantha (Lindsey Gort), som er like åpen og sexgal som vi husker henne. Serien finner sted på 80-tallet, og lar oss drømme oss tilbake til tiden der paljetter, tyll, skulderputer, blå øyenskygge, tights i alle farger og kreppa hår var i vinden. Alle karakterene er egne i stilen, men ikke alle tør å være like vågale som Carrie, Samantha og Carries sjef Larissa (Freema Agyeman).

The bold type:

Denne serien som kom på skjermen i 2017 har blitt en kjempehit i USA, og vi forstår hvorfor! Serien er inspirert av livet til tidligere redaktør for Cosmopolitan magasin, Joanna Coles (Katie Stevens), og handler om hvordan hun sammen med venninnene Kat (Aisha Dee) og Sutton (Meghann Fahy) driver det globale kvinnemagasinet.

Serien viser hvordan jentene takler utfordringene livet kaster på dem når det kommer til kjærligheten, vennskap og å finne seg selv, samtidig som de fjonger seg i inspirerende antrekk og jeans som sitter som et skudd! Serien har foreløpig bare en sesong, men vi gleder oss til sesong to kommer til sommeren.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Clueless»-stjernene

Lipstick jungle:

Hvis vi går litt tilbake i tid finner vi enda en New York-basert serie. Serien handler om tre sterke damer som støtter hverandre i alt som skjer i livet, være seg jobb, familie eller kjærligheten, go girlpower! De har alle spennende og hektiske karrierer; Victory (Lindsay Pride) er klesdesigner, Nico (Kim Raver) er redaktør i et magasin, og Wendy (Brooke Shields) er filmprodusent. De tre bestevenninnene kler seg alltid elegant og stilig, og de er opptatte av at alt skal skinne; blusene, håret og ikke minst smykkene!

Revenge:

Emily (Emily VanCamp), eller Amanda som hun egentlig heter, ble satt bort som barn etter at faren hennes ble dømt for forræderi, og senere drept i fengsel. I denne serien følger vi Emily når flytter tilbake til barndomshjemmet sitt i The Hamptons for å ta hevn på de som framet faren hennes og gjorde at Emily fikk barndommen sin ødelagt. Gjennom planen om å ta alle som har hatt noe med farens fengsling å gjøre får hun etter hvert flere allierte, men hun finner også informasjon om farens fortid som skal forandre planene hennes mange ganger. På The Hamptons kler man seg pyntet og sofistikert, og karakterene i Revenge tar stilen til et nytt nivå. Det går i høye heler, flotte kjoler og bling!

Suits:

Serien skiller seg ut på lista, men her finnes det klesinspirasjon for de som må pynte seg litt ekstra på jobben! Serien handler om Mike Ross (Patrick J. Adams ), som ved en tilfeldighet ramler inn på jobbintervju hos en av New Yorks fremste advokater, Harvey Specter (Gabriel Macht). Mike blir ansatt, og han og Harvey blir sammen et vinnende team. Advokatfirmaet har også noen skikkelig boss-ladies. Jessica (Gina Torres), Donna (Sarah Rafferty) og Rachel (Prins Harrys forlovede Meghan Markle, som på privaten smykker seg med forlovelsesringen laget av Dianas diamanter) ser alltid bra ut! Med blyantskjørt, delikate bluser og høye heler får de oss alle til å ønske vi jobbet et sted der girl-boss var dresscoden.

LES OGSÅ: Den nye traileren til «The Handmaid's Tale» er her

Glow:

Denne 2017-serien tar oss tilbake til Los Angeles og 1985. Ruth Wilders (Alison Brie) skuespillerdrøm tar henne til en audition for Glow (Geourgious Ladies Of Wrestling), og etter hvert blir både hun og eks-bestevenninnen Debbie (Betty Gilpin) en del av Glow-gjengen. Serien handler om de profesjonelle og private livene til damene i Glow, og drømmen om berømmelse. Denne serien lyser 80-tallet på mils avstand; bodyer, leggvarmere og hårfrisyrer som står til taket av heftige permanenter. Serien har kun kommet med en sesong enda, men innspillingen av sesong nummer to er i full gang, jippi!

LES OGSÅ: 5 TV-serier som passer ditt stjernetegn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer