Sandaler

Her er sommerens fineste strandsandaler

Lette å kippe av og på, og enkle å gå med på både sand og stein.

KIPP-KIPP: Flip-flops er de aller enkleste strandskoene, men det finnes også andre alternativer. Se 57 ulike kjøpetips lenger ned i saken.  Foto: Getty Images
KIPP-KIPP: Flip-flops er de aller enkleste strandskoene, men det finnes også andre alternativer. Se 57 ulike kjøpetips lenger ned i saken. Foto: Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig er sommeren her, og du er sikkert klar for en tur eller flere på stranden. Og da trenger du de riktige skoene. LES OGSÅ: Skoene som redder deg fra kleskrisa

Flip-flop og sandaler

Flip-flops er langt i fra party-sko, men det er alltid kjekt å ha et par sandaler som du bare kan hoppe rett i. De er din beste venn på stranden, tar liten plass i vesken og fungerer supert til en tur på butikken på varme sommerdager. Dessuten er de supre å ha med når du skal fly langt og får hovne føtter. Men vær obs – du bør ikke gå i helt flate sko hver dag, enten de er flip-flops, gladiatorsandaler eller ballerinasko. Det er nemlig ikke bra for føttene. Du kan selvsagt også gå for høyere sandaler, selv om du skal på stranda, men da bør du velge noen med kilehæl. De er både enklere å gå i og bedre for føttene. LES OGSÅ: Fem sommerhete ballerinatrenderSe 57 sandalfavoritter her:

Unngå vonde sandalføtter

Er sandalene veldig vonde i begynnelsen, kan du forkorte «innkjøringsperioden» ved å dynke dem i en blanding av vann, alkohol og såpe.Følger du denne sjekklisten kan du også finne ut om skoene er komfortable eller ei før du kjøper dem. Glem heller ikke solkrem. Det er fort gjort å bli solbrent på føttene de første dagene med sandaler. Den forholdsvis tynne huden på oversiden av foten er ikke akkurat det området som er mest herdet av værforholdene. Husk derfor høy solfaktor før årets «sandaldebut».

Vår og sommer 2012

Se hvordan trendene hos skokjedene Bianco, Økonomisko, Din Sko, Eurosko og Aldo.Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer