Badetøy

Her er sommerens hotteste bademote

Kendall og Kylies budsjettvennlige badetøy er mye mer tilgjengelig enn du tror!

BADEMOTE: Det kryr av lekre badedrakter og bikinier i butikken nå! Blant annet fra kolleksjonen til selveste Kendall og Kylie Jenner. Du finner et stort utvalg nedover i saken. Foto: Splash News
BADEMOTE: Det kryr av lekre badedrakter og bikinier i butikken nå! Blant annet fra kolleksjonen til selveste Kendall og Kylie Jenner. Du finner et stort utvalg nedover i saken. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, disse Kardashian/Jenner-søstrene får til det meste. Nå er de blant verdens største kjendiser og har dermed fått egne bøker, apper, kosmetikk og klær. De yngste jentene i flokken, Kendall (20) og Kylie Jenner (18), er aktuelle med sin helt egne badetøykolleksjon, og det ser så fresht ut! Problemet er bare det at vi alltid antar at det kommer til å bli helt umulig å få tak i. De holder jo tross alt til i USA. Men denne kolleksjonen er gjort i samarbeid med britiske Topshop og er dermed langt mer tilgjengelig enn det vi skulle tro!

Her er sommerens hotteste bademote

Bikinioverdel fra Vero Moda via Nelly.com, kr 179. Bikinitruse fra Vero Moda via Nelly.com, kr 149. Bikinitopp fra Kendall + Kylie for Topshop via Nelly.com, kr 329. Bikinitruse fra Kendall + Kylie for Topshop via Nelly.com, kr 229. Bikini fra MinkPink via Nelly.com, kr 498. Bikini fra L’Agent By Agent Provocateur via Net-a-porter.com, kr 1351. Bikini fra Calvin Klein via Nelly.com, kr 429.

Men det er ikke bare Kendall og Kylie som lager fint badetøy! Det kryr av lekre bikinier og badedrakter i butikkene nå, og det kan være lurt å kikke litt rundt på det store sommersalget som pågår i disse dagene. Her kan du gjøre noen utrolig gode kupp! Årets badedrakter har alt fra lav rygg til dyp utringning, og vi liker de som har en liten detalj her og der. Fargene er mange, men det kan være lurt å investere i en badedrakt eller bikini som er tidløs. Akkurat som du gjør med basisplaggene dine! En badedrakt eller bikini i en mørk farge er derfor et lurt valg. 

Her er sommerens hotteste bademote

Badedrakt fra Zara, kr 139. Badedrakt fra Weekday, kr 250. Badedrakt fra Weekday, kr 250. Badedrakt fra Billabong via Nelly.com, kr 549. Badedrakt fra H&M, kr 299. Badedrakt fra H&M, kr 199. 

Å finne bikinien som er perfekt for deg, kan fort bli en ganske så stor utfordring. Vi har alle forskjellige kropper, og ikke alt passer like godt på alle. Har du store pupper er det lurt å se etter overdeler som har god støtte og gjerne litt bredere stropper. Halterneckversjonene er ikke alltid det beste valget i disse tilfellene da det fort kan bli tungt for nakken din. Dersom du har litt mindre pupper er det flott med trekantbikinier! Se gjerne etter noen kule detaljer og farger på bikinien! Husk også at du ikke alltid må matche over- og underdel. Men det er alltid lurt å ha en god sort og hvit truse på lager.

Her er sommerens hotteste bademote

Bikinioverdel fra H&M, kr 179. Bikinitruse fra H&M, kr 129. Bikinioverdel i striper fra H&M, kr 149. Bikinitruse fra H&M, kr 99. Bikinioverdel fra Weekday, kr 150. Bikinitruse fra Weekday, kr 100. Bikinioverdel fra H&M, kr 149. Bikinitruse fra H&M, kr 99. Bikinioverdel fra Cubus, kr 79. Bikinitruse fra Cubus, kr 79. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer