SOMMERENS T-SKJORTER: Du finner våre favoritter nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix
SOMMERENS T-SKJORTER: Du finner våre favoritter nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

T-skjorte:

Her er sommerens kuleste t-skjorter

Disse skal vi brukes med skjørt, shorts, dressbukser og jeans!

Mai-været her til lands har vært helt ubeskrivelig. Temperaturene har steget opp mot 28 varmegrader flere steder i landet, og det trengte vi etter en lang og kald vinter!

Det vi også trengte, var å friske opp i sommergarderoben vår. Og noe vi alltid ser etter da, er den såkalte statement-t-skjorten. Dette er enkle t-skjorter som gjør litt mer ut av seg ved at de har en logo trykket på seg eller et annet morsomt print.

LES OGSÅ: T-skjortene som støtter kvinnedagen

PERFEKT TIL FESTIVAL: En statement-t-skjorte passer så godt til årets festligheter - som for eksempel en festival! Foto: Scanpix
PERFEKT TIL FESTIVAL: En statement-t-skjorte passer så godt til årets festligheter - som for eksempel en festival! Foto: Scanpix Vis mer

Disse t-skjortene har vært populære i lang tid, men det fikk virkelig en opptur et par år tilbake da Gucci presenterte sin variant. Den ble raskt svært så trendy, og plutselig var det statement-t-skjorter å se overalt.

Denne vinteren har vi også sett at flere merker at trykket logoer på genserne sine. Disse, og årets sommerlige t-skjorter, kan du fint style med alt fra skjørt til bukser. Selv liker vi kombinasjonen av en slik overdel og et par jeans. Gjerne et par shorts i denim nå som det er så varmt!

Psst: Slik finner du jeansene som er ment for deg!

GJØR ET STATEMENT: Guccis varianter i gensere og t-skjorter har vært svært så populære i lang tid. Foto: Scanpix
GJØR ET STATEMENT: Guccis varianter i gensere og t-skjorter har vært svært så populære i lang tid. Foto: Scanpix Vis mer

Flere designere har valgt å satse på et sommerlig tema på årets t-skjorter. Det går mye i solnedganger og ulike steder man tilknytter med sol og sommer trykket på genserne. Og det passer jo helt utmerket nå! Ta en titt på noen av de kuleste statement-t-skjortene for sesongen her:

LES OGSÅ: Sangstjernen Kelly Clarkson byttet åtte ganger under prisutdeling

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop