T-skjorte:

Her er sommerens kuleste t-skjorter

Disse skal vi brukes med skjørt, shorts, dressbukser og jeans!

SOMMERENS T-SKJORTER: Du finner våre favoritter nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix
SOMMERENS T-SKJORTER: Du finner våre favoritter nederst i saken. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mai-været her til lands har vært helt ubeskrivelig. Temperaturene har steget opp mot 28 varmegrader flere steder i landet, og det trengte vi etter en lang og kald vinter!

Det vi også trengte, var å friske opp i sommergarderoben vår. Og noe vi alltid ser etter da, er den såkalte statement-t-skjorten. Dette er enkle t-skjorter som gjør litt mer ut av seg ved at de har en logo trykket på seg eller et annet morsomt print.

LES OGSÅ: T-skjortene som støtter kvinnedagen

PERFEKT TIL FESTIVAL: En statement-t-skjorte passer så godt til årets festligheter - som for eksempel en festival! Foto: Scanpix
PERFEKT TIL FESTIVAL: En statement-t-skjorte passer så godt til årets festligheter - som for eksempel en festival! Foto: Scanpix Vis mer

Disse t-skjortene har vært populære i lang tid, men det fikk virkelig en opptur et par år tilbake da Gucci presenterte sin variant. Den ble raskt svært så trendy, og plutselig var det statement-t-skjorter å se overalt.

Denne vinteren har vi også sett at flere merker at trykket logoer på genserne sine. Disse, og årets sommerlige t-skjorter, kan du fint style med alt fra skjørt til bukser. Selv liker vi kombinasjonen av en slik overdel og et par jeans. Gjerne et par shorts i denim nå som det er så varmt!

Psst: Slik finner du jeansene som er ment for deg!

GJØR ET STATEMENT: Guccis varianter i gensere og t-skjorter har vært svært så populære i lang tid. Foto: Scanpix
GJØR ET STATEMENT: Guccis varianter i gensere og t-skjorter har vært svært så populære i lang tid. Foto: Scanpix Vis mer

Flere designere har valgt å satse på et sommerlig tema på årets t-skjorter. Det går mye i solnedganger og ulike steder man tilknytter med sol og sommer trykket på genserne. Og det passer jo helt utmerket nå! Ta en titt på noen av de kuleste statement-t-skjortene for sesongen her:

LES OGSÅ: Sangstjernen Kelly Clarkson byttet åtte ganger under prisutdeling

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer