Kjoler

Her er Stella McCartney-kjolen alle vil ha

Har en slankende effekt Hollywood-stjernene elsker. Se de lekre variantene til julebordet her!

POPULÆR BLANT KJENDISENE: Stella McCartneys effektkjole har blitt en stor favoritt blant kjendisene. Ønsker du en litt rimeligere variant, har kjedebutikkene kommet med flere lekre alternativer som passer perfekt til julebordsesongen. Se priser og kjøpetips lenger nede i saken! Foto: All Over Press/Produsentene
POPULÆR BLANT KJENDISENE: Stella McCartneys effektkjole har blitt en stor favoritt blant kjendisene. Ønsker du en litt rimeligere variant, har kjedebutikkene kommet med flere lekre alternativer som passer perfekt til julebordsesongen. Se priser og kjøpetips lenger nede i saken! Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stjernedesigner Stella McCartney har hatt enorm suksess med sine «effekt-kjoler» det siste året.

Og en rekke kjendiskvinner, deriblant Kate Winslet, supermodell Kate Moss, Liv Tyler og modell Yasmin Le Bon, har blitt avbildet i disse fantastiske kreasjonene.

Sist ut var popstjernen Alicia Keys, som bar en lekker knallgrønn effektkjole fra McCartney under søndagens MTV Europe Music Awards.

En av grunnene til at akkurat disse kjolene har blitt så enormt populære, er at de har en slankende effekt, samtidig som de er med på å fremheve dine feminine former (smalt liv, bein og byste.)


LES OGSÅ: Bli festklar på et blunk

I MCCARTNEYS TRENDKJOLER: Fra venstre - Liv Tyler, Doutzen Kroes, Yasmin Le Bon og Kate Winslet.   Foto: All Over Press
I MCCARTNEYS TRENDKJOLER: Fra venstre - Liv Tyler, Doutzen Kroes, Yasmin Le Bon og Kate Winslet. Foto: All Over Press Vis mer

Slankende effekt

Som KK.no tidligere har skrevet, ligger «hemmeligheten» i det knelange, smale skjørtet, som fremhever formene, mens «stripene» med farge (svart, hvitt, hudfarget) som går ned langs sidene gir inntrykk av smalere midje, samt hofte, og dermed får deg til å se slankere ut.

Er du ikke velsignet med Marilyn Monroe-mål fra naturen side, eller kanskje ønsker å fremheve din feminine fasong, så kan absolutt denne kjolestilen være noe for deg.

LES OGSÅ: Slik kler du deg etter formene dine

Rimeligere alternativer til julebordet

Dessverre er det bare de færreste av oss som har råd til de lekre originalene signert Paul McCartneys designerdatter.

Heldigvis finnes det flust av lignende varianter i kjedebutikkene til en langt rimeligere penge.

Det viktigste er å se etter en kjole med mønstre og linjer som understreker en x-fasong, og som smalner inn mot midjen.

Se lekre kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: Slik velger du riktig strømpebukse

Gå for en løsere variant

Har du litt ekstra rundt magen, er kanskje ikke tettsittende kjoler á la Hollywood-stjernene tingen for deg.

Her kan en litt løsere kjole, gjerne med et belte i livet (markerer midjen) være et supert alternativ.

Se gjerne etter en løs kjole med mønstre i samme X-fasong, da det vil gi lignende timeglasseffekt. Og for all del - glem ikke de høye hælene, og bruk gjerne et par i samme farge som du har på beina (svarte pumps med svart strømpebukse, nude pumps med nude strømpebukse), da det har en forlengende effekt.

Flere tips til hvordan du kler bort magen får du i denne artikkelen! Er du «plus size »får du også supre tips til hva du kan ha på deg på julebordet i denne saken!

LES OGSÅ: Trenden som gir deg nydelige former

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Popstjerne Alicia Keys i sin lekre, grønne Stella McCartney-kjole. De hudfargede partiene nedover langs sidene på kjolen er med på å smale figuren til Alicia, samtidig som den fremhever hennes kvinnelige former.  Foto: All Over Press
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Popstjerne Alicia Keys i sin lekre, grønne Stella McCartney-kjole. De hudfargede partiene nedover langs sidene på kjolen er med på å smale figuren til Alicia, samtidig som den fremhever hennes kvinnelige former. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer