Stylemag

Her er STYLEmags nye superteam!

Tar over etter redaktør Celine I. Aagaard.

TEAM STYLE: Det er nettjournalist/blogger Stella Vaage (tv), stylist/blogger/tidligere redaktør Nathalie Helgerud og motejournalist/modell Darja Barannik som utgjør STYLEmags nye redaksjonelle team når redaktør Celine I. Aagaard slutter på nyåret. Foto: Ole Martin Halvorsen
TEAM STYLE: Det er nettjournalist/blogger Stella Vaage (tv), stylist/blogger/tidligere redaktør Nathalie Helgerud og motejournalist/modell Darja Barannik som utgjør STYLEmags nye redaksjonelle team når redaktør Celine I. Aagaard slutter på nyåret. Foto: Ole Martin Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ANSVARLIG REDAKTØR: Gjyri Helen Werp, som er ansvarlig redaktør for STYLEmag.  Foto: All Over Press Norway
ANSVARLIG REDAKTØR: Gjyri Helen Werp, som er ansvarlig redaktør for STYLEmag. Foto: All Over Press Norway Vis mer

STYLEMAG.NO: Det er nettjournalist/blogger Stella Vaage, stylist/blogger/tidligere redaktør Nathalie Helgerud og motejournalist/modell Darja Barannik som utgjør STYLEmags nye redaksjonelle team når redaktør Celine I. Aagaard slutter på nyåret. 
    
- Med denne trioen har vi fått et fantastisk bra og kompetent moteteam med allsidig og fremtidsrettet spisskompetanse innen mote, trend og digitale kanaler. Alle tre kjenner merkevaren godt og har høy kompetanse innen STYLEmags stoffområder, sier ansvarlig redaktør i avdeling Kvinne/trend i Aller Media, Gjyri Helén Werp.

– STYLEmag har hatt en fin vekst i løssalget den siste tiden, og med nye TEAM STYLE på plass, ønsker vi blant annet å styrke merkevarens digitale posisjon. 

Med TEAM STYLE går Werp utradisjonelle veier.

– Det var nettopp et poeng for meg å hente inn kompetanse fra en annen del av moteverdenen enn det som er vanlig i magasinsammenheng. De tre utgjør en unik ressurs når det gjelder å fange opp nye trender og representerer spennende kompetanseområder som blir viktige for Aller Media fremover.   

Stella, Nathalie og Darja

De tre medlemmene i TEAM STYLE ser frem til oppgaven de nå tar fatt på:

- Jeg gleder meg til å være med på å utvikle STYLEmag videre både i bladet og på nett, sier Stella Vaage, som i dag jobber som nettjournalist og blogger for STYLEmag.no.

– Med TEAM STYLE har vi mange ressurser å spille på – det blir spennende å få to så dyktige motepersoner som kolleger, sier Nathalie Helgerud, som i dag jobber som stylist og motejournalist i STYLEmag.

Her er STYLEmags nye superteam!

– STYLEmag har en solid posisjon blant kvinner når det gjelder mote og trend, og det er et motemagasin med et stort potensiale for videre vekst, mener hun. 

Darja Barannik har en bachelor i markedsføring, studert russisk og har jobbet som programleder for motekonsept på web-tv:

– Nettopp det at vi har forskjellig kompetanse innenfor et område vi alle er lidenskapelig opptatt av, tror jeg blir en enorm styrke og stor inspirasjon. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, sier Darja.

Foruten Vaage, Helgerud og Barannik, vil utgavesjef i avdeling Kvinne/Trend Benedicte Wessel-Holst utgjøre STYLEmags faste stab.

- Benedicte har lang erfaring med bladmakeri og vil holde i den daglige, redaksjonelle driften. Hun kjenner magasinproduksjon ut og inn, og jeg er svært glad for å ha Benedicte med på et sterkt STYLEmag-lag, avslutter Werp, som er ansvarlig redaktør for STYLEmag.

TEAM STYLE er på plass 12. januar 2015. Celine Aagaard er ansvarlig til og med utgaven som vil være i salg i februar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer