REKLAMEKAMPANJE: Dette bildet er et av mange som skal selge supermodelllens sexy, nye undertøyskolleksjon. Foto: Rankin / produsenten
REKLAMEKAMPANJE: Dette bildet er et av mange som skal selge supermodelllens sexy, nye undertøyskolleksjon. Foto: Rankin / produsenten Vis mer

Undertøy

Her er supermodellens undertøy

Elle Macpherson er kjent som «The Body» og nå vil hun få plass i undertøysskuffen din.

Publisert
Det er ikke uten grunn at denne dama fikk tilnavnet «the body» da hun jobbet som modell. Siden da har hun faktisk rukket å fylle 48 år, men er ikke mindre veldreid av den grunn. En sprekere 48-åring skal du lete lenge etter.

Hun er kåret til en av verdens mest sexy kvinner flere ganger, og er kjent for å ha prydet magasinet Sports Illustrateds sagnomsuste swimsuit issue rekordmange seks ganger.

I tillegg til å hylles for sin alltid glamorøse stil, har Macpherson også tatt på seg oppgaven å gjøre deg enda mer sexy.

Som designer av sitt eget undertøysmerke, Elle Macpherson Intimates, har supermodellen, skuespilleren og Britain and Ireland's Next Top Model-programlederen nemlig invitert seg selv til det innerste indre i ditt klesskap.

LES OGSÅ: Sexy undertøy som strammer opp

Den siste kolleksjonen er inspirert av reiser hun selv har tatt og reiser hun har hørt om. Duse pasteller, tribale mønstre og juveltoner kombineres i kolleksjonen med truser og bh-er.

Se noen av plaggene her:


I Norge er undertøyet tilgjengelig på Nelly.com (ekstern lenke).

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer