Norsk mote

Her er superstjernen i norsk design

– Det er sprøtt hvor liten verden er!

PÅ SETT: Selena Gomez i kåpe fra norske Envelope1976. FOTO: Instagram @coldplay.
PÅ SETT: Selena Gomez i kåpe fra norske Envelope1976. FOTO: Instagram @coldplay. Vis mer
Publisert

Fra tid til annen dukker internasjonale superstjerner opp i norsk design. De siste par årene har det imidlertid skjedd med stadig mindre mellomrom ettersom norsk mote har vunnet terreng og satt seg selv på motekartet også internasjonalt.

– Jeg satt oppe og jobbet sent da jeg tilfeldigvis oppdaget at vi var tagget i et bilde på Instagram, forteller Celine Aagaard, kreativ leder Envelope1976.

Selena Gomez bar en jakke fra det norske motemerket. Og ikke nok med det. Hun har den på i musikkvideoen til låten «Let Somebody Go» som hun har gjort sammen med Coldplays Chris Martin.

Aagaard beskriver det som «en stor overraskelse». Kåpen Gomez har på er modellen Pisa i fargen Volcano som på merkets nettsider beskrives som «en klassisk og elegant ullkåpe» uten knapper og med knytbart belte og store lommer. Jakken har en prislapp på 5600 kroner.

– Det er klart at det betyr mye for oss å se at både kjente og ukjente bærer plaggene vi har designet. Ikke minst er det en anerkjennelse med tanke på at det finnes så mange andre merker der ute som man kan velge som er mer kjent enn oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer