Bikini

Her er tidenes mest sexy badedrakter

Sjekk skuespillerlegendenes hotteste strandtøy fra 50-tallet til nå.

TIDENES MEST SEXY: Sjekk de aller hotteste badedraktene og bikiniene fra film- og tv-bransjen de siste 60 årene.  Foto: All Over Press
TIDENES MEST SEXY: Sjekk de aller hotteste badedraktene og bikiniene fra film- og tv-bransjen de siste 60 årene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lekkert badetøy er ikke alltid praktisk. Skuespillerlegende Raquel Welchs forhistoriske skinnbikini fra «One Million Years B.C» ville for eksempel ikke holdt særlig lenge i åpent farvann, og Demi Moores minimale blondebikini fra «Charlies Angel's: Full Throttle» ville nok blottet mye hun ikke ønsket å blotte, om hun faktisk skulle surfe. Filmhistorien er imidlertid fullt av vakkert (og til tider upraktisk) badetøy, og nedenfor får du en liten liste vi (og InStyle Magazine) har laget over tidenes absolutt kuleste og mest sexy varianter. LES OGSÅ: Nei, så viktig er ikke bikinikroppen

Sjekk de lekreste badedraktene og bikiniene nedenfor:

Brigitte Bardot - The Girl in The Bikini (1952)

Fire år før hun ble et internasjonalt sexsymbol med rollen i «And God Created Woman», fikk hun oppmerksomhet for sin vakre fremtoning i klassikeren «The Girl in The Bikini». Og det er ikke så rart ... Den pastellfargede bikinien hun hadde på seg i filmen var riktignok enkel, men klassisk og utrolig vakker!

Deborah Kerr - From Here to Eternity (1953)

– Jeg tror ikke noen visste at jeg kunne spille skuespill før jeg tok på meg en badedrakt, har Deborah Kerr en gang uttalt, med referanse til hennes rolle i filmsuksessen «From Here to Eternity». Og for en badedrakt dette var! Sexy, men likevel passende, med et kledelig, figurformende belte i midjen. Perfekt for en hyrdestund i strandkanten med motspiller Burt Lancaster!

Elisabeth Taylor - Suddenly, Last Summer (1959)

Va-va-voom! Denne hvite badedrakten kan ta pusten fra noen og enhver - selv i dag. Til tross for at Liz spilte en forstyrret mentalpasient, var hun virkelig helt fantastisk vakker i det klassiske badeantrekket.

Ursula Andress - Dr. no (1962)

Ok, vi kommer ikke unna denne tidløse Bond-klassikeren. Dette er en av de mest kjente bikiniene gjennom tidene, og var med på å gjøre Andress og rollefiguren Honey Rider legendariske.

Raquel Welch - One Million Years B.C. (1966)

Skinnbikini eller ei, Raquel Welch var brennheit i denne todelte drakten som skulle være fra forhistorisk tid. Dette er kanskje filmhistoriens mest kjente bikini - som aldri ble våt.

Carrie Fisher - Return of the Jedi (1983)

Etter å ha blitt tatt til fange av Jabba the Hutt i Star Wars-filmen «Return of the Jedi», ble prinsesse Leia tvunget til å bære denne gullfargede bikinien. Antrekket gjorde Carrie Fisher til et av 80-tallets hotteste sexsymbol, og kopier av det omtalte «slavejente»-antrekket selges online den dag i dag.

Pamela Andersen - Baywatch (1995)

Pamela Anderson gjorde 90-tallets største tv-serie enda større enn det allerede var. Den knallrøde badedrakten har vært en klassiker siden.

Salma Hayek - From dusk till dawn (1996)

Hayeks sexy vampyrstripperrolle var hennes definitive gjennombrudd som skuespiller og sexsymbol - mye takket være denne bittelille burgunderrøde bikinien.

Halle Berry - Die Another Day (2002)

Denne oransje sportsbikinien var en tydelig hyllest til Bond-ikon Ursula Andress' antrekk fra 1962, og Halle Berry så minst like bra ut.

Jessica Alba - Into the blue (2005)

Ingen husker denne filmen, men alle husker Jessica Albas rolle. Mismatching av bikini overdel og underdel ble en stor trend etter dette.

Demi Moore - Charlies Angel's: Full Throttle (2003)

Demi Moore gjorde tidenes comeback i denne bittelille svarte bikinien. For et antrekk, for en kropp, for en dame!

Kate Bosworth - Blue Crush (2002)

Bosworth var nærmest ukjent da hun fikk rollen i denne surfefilmen. Etterpå var både hun - og den mismatchende sportsbikinien, på alles lepper...

Angelina Jolie - Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)

I Jolies andre rolle som spill-legenden Lara Croft fikk vi se henne i denne lekre, Bond-inspirerte bikinien. Er det rart spillguttene gikk amok?

Jessica Simpson - The Dukes of Hazzard (2005)

Sangstjernen fikk ikke like mye oppmerksomhet for sine skuespillerprestasjoner som for antrekkene sine i denne filmen. Men bilvaskscenen, hvor hun danser rundt i denne minimale bikinien, gjorde sitt til at rollefiguren Daisy Duke ble enda mer legendarisk. LES OGSÅ: Slik unngår du nuppete bikinilinje

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer