Tone Damli Aaberge

Her er Tones første kleskolleksjon

Den norske popartisten har samarbeidet med danske Designers Remix.

LANSERER SIN EGEN KOLLEKSJON: Kolleksjonen er forventet å komme for salg i februar 2013, og Tone er strålende fornøyd med samarbeidet med designer og kreativ direktør, Charlotte Eskildsen.  Foto: Produsenten
LANSERER SIN EGEN KOLLEKSJON: Kolleksjonen er forventet å komme for salg i februar 2013, og Tone er strålende fornøyd med samarbeidet med designer og kreativ direktør, Charlotte Eskildsen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjerne Tone Damli (24) er kjent for sine elegante, kule og uanstrengte klesstil.

Og det er nok mange som ble glad over å finne ut at hun hadde åpnet opp en egen Bloppis-konto, hvor hun skulle selge plagg hun ikke lenger brukte.

Nå har den populære artisten i tillegg inngått et samarbeid med det ekslusive danske merke Designers Remix, og har fått muligheten til designe sin egen drømmegarderobe.

LES OGSÅ: Slik får du sprettrumpe som Tone

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Er blitt enda større fan av designene hennes

Kolleksjonen er forventet å komme for salg i februar 2013, og Tone er strålende fornøyd med samarbeidet med designer og kreativ direktør, Charlotte Eskildsen.

– Jeg har vært stor fan av Designers Remix i mange år, og etter å ha jobbet med Charlotte har jeg fått enda større respekt for designene hennes, forteller Damli.

– Hun har en helt utrolig talent og en forfriskende tilnærming til det estetiske. Jeg er så stolt av kolleksjonen - og gleder meg veldig til å se plaggene på gaten.

Kolleksjonen er basert på moderne klassikere og Tones største favorittplagg, men har fortsatt den klassiske signaturen til Charlotte.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER:


LES OGSÅ: Årets fem heteste julebordkjoler

Alle plaggene kan kombineres

Kolleksjonen har et utvalg på 35 ulike plagg, og er laget slik at du kan kombinere alle plaggene sammen.

Den består blant annet av skreddersydde blazere, tynne silkekjoler, strikkegensere og noen av Tones største favoritter som er militærjakken, dongerishortsen, den feminin blondekjolen og den grunge-inspirerte skjorten.

– Jeg liker spesielt godt at kolleksjonen har en ung og vågal stil, samtidig er plaggene veldig allsidig og passer til de fleste, forteller Eskildsen.

– Den er veldig avslappet og gir deg litt den festival-følelsen, som jeg tror blir veldig populært hos fansen til Tone, sier hun.

LES OGSÅ: Syv antrekk = en årslønn

PRAKTISKE PLAGG: Kolleksjonen har et utvalg på 35 ulike plagg, og er laget slik at du kan kombinere alle plaggene sammen.  Foto: Produsenten
PRAKTISKE PLAGG: Kolleksjonen har et utvalg på 35 ulike plagg, og er laget slik at du kan kombinere alle plaggene sammen. Foto: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer