<strong>HER ER FØR-BILDET:</strong> Ifølge Peter vonKunz Brun, frisør på På Håret i Oslo, har Tove hatt langt hår i mange år, men ikke våget å ta steget ut og teste en helt ny frisyre. - Hun har fint hår med en del bevegelse, og derfor valgte vi å gi håret hennes en kortere klipp med fulle lengder. For å bevare bevegelsen, gjorde vi noen grove oppklipninger i enkelte deler av overhåret. Foto: Veronica von Clemm
HER ER FØR-BILDET: Ifølge Peter vonKunz Brun, frisør på På Håret i Oslo, har Tove hatt langt hår i mange år, men ikke våget å ta steget ut og teste en helt ny frisyre. - Hun har fint hår med en del bevegelse, og derfor valgte vi å gi håret hennes en kortere klipp med fulle lengder. For å bevare bevegelsen, gjorde vi noen grove oppklipninger i enkelte deler av overhåret. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Bli Ny Med Kk

Her er Tove (38) før forvandlingen

Sjekk den utrolige Bli Ny-makeoveren!

Publisert
Sist oppdatert
Har du noen ganger lurt på om du skal få lugg? Vi er mange som drømmer om en forandring, men ikke alle tør å la lokkene falle og klippe håret rett over foran i pannen.

Bli Ny-kandidat Tove Johansen (38) tok steget, og gjett om hun ble flott.

- Jeg syns det ser kult og edgy ut med pannelugg, men har ikke turt å prøve det selv ennå. Har hatt samme sveis i 15 år, og syns det hadde vært spennende med en ny frisyre, skrev hun til oss i KK.

LES OGSÅ: KK BLI NY: - Derfor du se Heidis nye frisyre!

<strong>TIL VENSTRE:</strong> En vakker kjole med godt snitt kan du bruke til de aller festligste anledninger, men husk at den også er fin til en kveld med jentene med en kul jakke eller blazer over. Kjole (kr 2800, Tiger), Sko (kr 950, Michael Kors), Veske (kr 2900, Tory Burch/ Alle kläder från Høyer Sjølyst). TIL HØYRE: En elegant jakke hever lett et enkelt basisantrekk. Gå gjerne for en modell i en spennende og annerledes farge. Jakke (kr 3000, Designers Remix), T-skjorte (kr 400, Filippa K), jeans (kr 1400, Acne) og sko (kr 2500, By Malene Birger).  Foto: Veronica von Clemm
TIL VENSTRE: En vakker kjole med godt snitt kan du bruke til de aller festligste anledninger, men husk at den også er fin til en kveld med jentene med en kul jakke eller blazer over. Kjole (kr 2800, Tiger), Sko (kr 950, Michael Kors), Veske (kr 2900, Tory Burch/ Alle kläder från Høyer Sjølyst). TIL HØYRE: En elegant jakke hever lett et enkelt basisantrekk. Gå gjerne for en modell i en spennende og annerledes farge. Jakke (kr 3000, Designers Remix), T-skjorte (kr 400, Filippa K), jeans (kr 1400, Acne) og sko (kr 2500, By Malene Birger). Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Slik får Tove ekstra lange bein

Stilmessig synes Tove at både Mary-Kate og Ashley Olsen, Elin Kling, Sienna Miller og Camilla Pihl har inspirerende stiler. De ser avslappet og kule ut på en måte som virker «tilfeldig». Når de er pyntet, er de råflotte uten at det blir så alt for jålete.

Stylist Cornelia Burnasso tok utfordringen, og ville gi Tove en ny og kul stil.

- Tove er vakker med et smittende smil! Hun er liten og nett, men med fine kvinnelige former, sier Cornelia.

Stylisten foreslår at Tove går for kjoler som slutter rett over kneet, siden det vil gi inntrykk av lengre ben.

- Da er det viktig å style det med sko som er hudfargede eller i samme farge som strømpebuksen. Remmer eller andre detaljer bryter linjen så benet ser kortere ut, sier hun.


En god basisgarderobe betyr ikke nødvendigvis bare klær i svart, grått og marineblått. Cornelia mener Tove bør investere i noen fine, iøynefallende jakker som kan brukes sammen med både jeans og «den lille sorte».

- Tove har klare, vakre øyne og kler sterke farger som knallblått, grønt og lilla, legger hun til.

Sminket fram øynene

Tove bruker vanligvis kun sminke på huden, så vi ville gi henne noen tips til hvordan hun også kan gjøre øyne og lepper litt mer spennende, sier KKs Bli Nys makeupartist Maja Silfvenius.

- På øynene holdt vi oss til rosegull og burgunder, noe som passer fargene hennes veldig bra.

- Tove er heldig som har fyldige, fine lepper som tåler en del farge uten at de ser mindre ut, legger hun til.

Og for å gi huden hennes litt ekstra glød til huden, la makeupartisten solpudder i en 3-tallsform ytterst på ansiktet, noe som skal gi dybde til både kinn og kjeveben.

Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Slik gjør du

Trinn 1: Solpudder skal ikke legges i hele ansiktet. Tenk at det skal legges i et 3-tall i ytterkanten for å gi dybde og glød. I pannen, under kinnbena og under kjevebenet.


Trinn 2: Legg en highlighter i amorbuen for fine, fyldige lepper.


Trinn 3: Få en fin form på leppene og unngå at leppestiften «blør» med en lipliner.


Her er Tove (38) før forvandlingen
Her er Tove (38) før forvandlingen

Splitter ny frisyre

Ifølge Peter vonKunz Brun, frisør på På Håret i Oslo, har Tove hatt langt hår i mange år, men ikke våget å ta steget ut og teste en helt ny frisyre.

- Hun har fint hår med en del bevegelse, og derfor valgte vi å gi håret hennes en kortere klipp med fulle lengder. For å bevare bevegelsen, gjorde vi noen grove oppklipninger i enkelte deler av overhåret.


- For å gi uttrykket mer fylde, gikk vi for en kald, litt mørkere farge i bunn. Lengdene i håret fikk en kald minicolor for å gi glans og definisjon, sier Brun.«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil.

Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Vil du også bli ny med KK? Gå inn her og meld deg på!

Hele denne makeoveren ble publisert i KK 5.

LES OGSÅ: Se 5-barnsmorens forvandling

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer