Siste nytt:

Her er ukas motenyheter

Camilla Pihl presenterer sin første kleskolleksjon og Michelle Obama stilte i norsk design i Oslo.

PÅ OSLO-BESØK: Michelle Obama promoterte boken sin i hovedstaden iført norsk design. Foto: Scanpix
PÅ OSLO-BESØK: Michelle Obama promoterte boken sin i hovedstaden iført norsk design. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken har vi brukte store deler av tiden til å lade opp mot Michelle Obamas store norgesbesøk. Men i mellomtiden har det skjedd ganske så mye gøy på motefronten. Bare se her:

CAMILLA PIHLS KLESKOLLEKSJON

Det går virkelig bra for Camilla Pihl (41)! Ikke bare har hun kommet med bok, egne strikkegensere og skjønnhetsmerke, men nå er hun jammen meg også aktuell med klesmerket sitt.

Med Holzweiler i ryggen har Pihl skapt en kolleksjon som kan passe for mange. Likevel håper vi Camilla i fremtiden prøver å skape noen plagg vi ikke har sett så mye av før! Her er våre favoritter fra kolleksjonen:

LINDEX x BY MALINA

Tidligere denne uken kom det en mail i innboksen som vi virkelig synes var spennende! Lindex har inngått et samarbeid med By Malina og skriver i pressemeldingen at de sammen har laget den perfekte sommerkolleksjonen.

By Malina er i våre øyne spesielt dyktig på vakre kjoler, så dette gleder vi oss stort til!

- Jeg ble veldig smigret når Lindex spurte meg om jeg var interessert i å samarbeide. Lindex har alltid stått hjertet mitt nær, og jeg er inspirert av måten arbeidet deres styrker kvinners posisjon på. Jeg har lært mye på denne reisen, og vi har utvekslet kunnskap underveis. Jeg er utrolig begeistret over resultatet, sier Malin Ek Andrén, grunnlegger av By Malina, i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer