Siste nytt:

Her er ukas motenyheter

Camilla Pihl presenterer sin første kleskolleksjon og Michelle Obama stilte i norsk design i Oslo.

PÅ OSLO-BESØK: Michelle Obama promoterte boken sin i hovedstaden iført norsk design. Foto: Scanpix
PÅ OSLO-BESØK: Michelle Obama promoterte boken sin i hovedstaden iført norsk design. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken har vi brukte store deler av tiden til å lade opp mot Michelle Obamas store norgesbesøk. Men i mellomtiden har det skjedd ganske så mye gøy på motefronten. Bare se her:

CAMILLA PIHLS KLESKOLLEKSJON

Det går virkelig bra for Camilla Pihl (41)! Ikke bare har hun kommet med bok, egne strikkegensere og skjønnhetsmerke, men nå er hun jammen meg også aktuell med klesmerket sitt.

EGET KLESMERKE: Camilla Pihl lanserte sin første kleskolleksjon under sitt eget merke denne uken. Foto: Janne Rugland
EGET KLESMERKE: Camilla Pihl lanserte sin første kleskolleksjon under sitt eget merke denne uken. Foto: Janne Rugland Vis mer

Med Holzweiler i ryggen har Pihl skapt en kolleksjon som kan passe for mange. Likevel håper vi Camilla i fremtiden prøver å skape noen plagg vi ikke har sett så mye av før! Her er våre favoritter fra kolleksjonen:

JAKKE OG BUKSE: kr 2500 og 2000. Foto: Camilla Pihl Wear
JAKKE OG BUKSE: kr 2500 og 2000. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer
KJOLE: kr 3800. Foto: Camilla Pihl Wear
KJOLE: kr 3800. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer
SHORTS: kr 1300. Foto: Camilla Pihl Wear
SHORTS: kr 1300. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer
GENSER: kr 1200. Foto: Camilla Pihl Wear
GENSER: kr 1200. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer
TOPP OG BUKSE: kr 1300 og 1500. Foto: Camilla Pihl Wear
TOPP OG BUKSE: kr 1300 og 1500. Foto: Camilla Pihl Wear Vis mer

LINDEX x BY MALINA

Tidligere denne uken kom det en mail i innboksen som vi virkelig synes var spennende! Lindex har inngått et samarbeid med By Malina og skriver i pressemeldingen at de sammen har laget den perfekte sommerkolleksjonen.

By Malina er i våre øyne spesielt dyktig på vakre kjoler, så dette gleder vi oss stort til!

- Jeg ble veldig smigret når Lindex spurte meg om jeg var interessert i å samarbeide. Lindex har alltid stått hjertet mitt nær, og jeg er inspirert av måten arbeidet deres styrker kvinners posisjon på. Jeg har lært mye på denne reisen, og vi har utvekslet kunnskap underveis. Jeg er utrolig begeistret over resultatet, sier Malin Ek Andrén, grunnlegger av By Malina, i pressemeldingen.

Kolleksjonen består av 26 plagg og er i salg fra 9. mai.

BY MALINA-GRUNNLEGGER: Malin Ek Andrén Foto: Lindex
BY MALINA-GRUNNLEGGER: Malin Ek Andrén Foto: Lindex Vis mer

MICHELLE OBAMA I NORSK DESIGN

Etter at den tidligere førstedamen Michelle Obama (55) stilte i dansk og svensk design under sine besøk i København og Stockholm, lå det an til at hun kom til å ha på seg «noe norsk» under besøket sitt i Oslo.

KK-redaksjonen la blant annet frem forslag som Holzweiler, ByTiMo og Marte Krogh, men slik ble det ei. Obama gikk heller for kjendisfavoritten Peter Dundas. Dundas, som ikke lenger bor i Norge, har blant annet hadde klærne sine på stjerner som Beyonce og Kim Kardashian.

I et Instagram-innlegg takker designeren Obama for å ha brukt hans klær: «Tusen takk for at du velger Oslo, mitt hjemsted, til å bære vår spesialsydde dress, og takk for at du velger DUNDAS!! Det gjorde dagen min. Hei, det gjorde uken min!!», skriver Dundas.

MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen valgte design av norske Peter Dundas under sin Becoming-bokturne. Foto: Scanpix
MICHELLE OBAMA: Den tidligere førstedamen valgte design av norske Peter Dundas under sin Becoming-bokturne. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer