Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Skjønnhet

Her er ukas skjønne nyheter!

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene.

I magasinet vårt finner du ukentlig en egen side kun viet til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

Rensebørste: Å rense huden er veldig viktig! Rensebørstene fra EcoTools er laget av økologiske materialer. Påfør rensen på huden, og skyll børsten under lunkent vann før du skrubber huden med mykt trykk i sirkulære bevegelser.

Norsk hudpleie: Sprekenhus' produkter er basert på 100 prosent arganolje - et av verdens mest anerkjente skjønnhetsoljer. Emballasjen er tette, hvite tuber og brune flasker som gjør at produktene trenger mindre konservering. Ingredienslisten og bruksanvisningen er trykket på flaskene, noe som minimerer bruken av papir. Hydrating Mask inneholder antioksidanter og pleie som er perfekt å bruke nå for å opprettholde håret sunt gjennom hele sommeren.

LES OGSÅ: Bli ny: Nina har gått ned 70 kilo og ønsker en klesstil som passer sin nye kropp - resultatet er helt fantastisk!

Matte lepper: Du har fått med deg Juicy Shaker? De superfine og flytende glossene som gir farge og fukt til leppene. De kommer i mange forskjellige farger, og Matte Shaker er som navnet tilsier, matte i finishen, og fargene er intense og sterke! Leppene sier alt, så du trenger kun litt maskara i tillegg.

En gentleman: Sjampanje, bergamott, geranium, rosmarin, amber og lær - ja, det er duftnoter en gentleman verdig! I tillegg til at parfymen er skikkelig mandag og god, synes vi flakongen er superstilig. Den er helt i alltid dresskledde Oscar de la Renta sin ånd.

SOS på ferie: Når vi er på ferie, kan det av og til bli litt for mye av det gode liv, noe som synes på huden. MaskerAide er supre å ha med i feriekofferten, og de kommer i ulike varianter som midlertidig løser problemene dine på et blunk. Pre Party Prep gir ekstra glød til huden og oppfører seg som en primer, slik at du får den perfekte starten for sminken din.

3 MÅ HA: Lette foundationvarianter som disse BB-, CC- og DD-kremene korrigerer huden og gir beskyttelse med antioksidanter. BB-kremen minimerer porer og gir glød. CC-kremen korrigerer ujevn hudtone mens DD-kremen beskytter huden med antioksidanter og UV-filter.

LES OGSÅ: Det ene tipset du trenger for å finne ut hvilken hårfarge som er best til deg

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Rensebørste fra EcoToosl, kr 80. MaskerAide, kr 60. Gentleman fra Oscar de la Renta, kr 575. Matte Shaker fra Lancome, kr 195. Hydrating Mask fra Sprekenhus, kr 400. BB-krem fra Vichy, kr 270. CC-krem fra Max Factor, kr 120. DD-krem fra Decleor, kr 350.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: