Skjønnhet

Her er ukas skjønne nyheter!

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene

SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene! Foto: Scanpix
SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil en egen side kun viet til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

ANTIAGE MED KASTANJE: Korres er et gresk hudpleiemerke basert på naturlige ingredienser. I Castanea Arcadia brukes kastanjeblader som viser seg å være en kraftig antioksidant som også damper på inflammasjon i huden. Det skal ha god effekt på linjer, rynker, elastisitet og fuktnivå i huden. Serien består av fem produkter og inneholder opptil 96 prosent naturlige ingredienser.

LEPPELUKSUS: Nydelig leppebalm med naturlig smak av sitronrose. Inneholder pleiende oljer fra camelia, jojoba og appelsin samt vitamin E som er kjent for sine egenskaper. Og krukken er jo et lite smykke i seg selv.

LAKK MED KRYSTALLER: Nails Inc Mindful Manicure inneholder turmalin, og er derfor verdens første lakk som inneholder energigivende krystaller. Hver krystall sies å ha en elektromagnetisk kraft som skal klarne tanker og påvirke energinivået. I tillegg er lakken pustende, det vil si at neglen får luft og derfor holder seg bedre.

KK har testet Vichys Anti-Sand Milk (kr 280) Foto: Produsenten
KK har testet Vichys Anti-Sand Milk (kr 280) Foto: Produsenten Vis mer

KK TESTEN: Hva? Vichy, Ideál Soleil, Anti-Sand Milk SPF 30. Vichy sine solkremer er kjent for sine nydelige duftnoter som virkelig dufter av sommer. Denne varianten innholder Anti-Sand teknologi, noe som gjør at sanden ikke klistrer seg på huden når du er på stranden. Konsistensen er veldig matt, og om du ønsker å bruke den andre steder enn på stranden må du smøre deg med annen krem under først. Kremen blir nemlig hvit på huden og huden blir veldig tørr om du ikke bruker annen krem under. Der i mot blander den seg med svette når du er på stranden, så da føles den ikke så tørr. Minus: Den er ikke fuktighetsgivende slik reklamen lover.

LES OGSÅ: Vi har tatt en sniktitt på høstens sminketrender - kommer du til å teste ut denne eyelinervarianten?

DEN GYLNE TIMEN: Det er hva fotografene kaller lyset som kommer frem i Provence rett før solen går ned. Akkurat det øyeblikket har L'Occitane prøvd å fange i sin nye duft Terre de Lumière. For på akkurat den tiden er jorden og alle plantene blitt varmet opp, og derfor er duften av blant annet mandelblomst, lavendel, bergamot og honning ekstra kraftige. PS: Kan oppfattes litt for søt for noen.

SAFTIGE GLOSSER: Vi elsker produkter som gjør flere ting på en gang! I tillegg til å gi masse glans til leppene uten at de kleber, gir Pure Gloss fra Jane Iredale god pleie og fukt. Blant annet finner du moringasmør, avokadoolje, granatepleekstrakt og skall fra sitron og mandarin.

3 MÅ HA: Disse velduftende bodtlotion-ene gir en deilig velværende følelse, og kan være et fint alternativ til parfyme om du ønsker en mildere duft.

LES OGSÅ: 7 parfymefeil du mest sannsynlig begår

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Castanea Arcadia fra Korres, kr 400 pr stk. Bodylotion med vaniljelukt fra Yves Rocher, kr 90. Bodylotion med mandel og honning fra L'Occitane, kr 240. Bodylotion fra Molton Brown, kr 300. Neglelakk fra Nails Inc, kr 180. Leppebalm fra Oribe, kr 350. Gloss fra Jane Iredale, kr 315. Duft fra L''Occitane, kr 650.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer