Skjønnhet

Her er ukas skjønne nyheter!

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene

SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene! Foto: Scanpix
SKJØNNHETSPRODUKTER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil en egen side kun viet til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

ANTIAGE MED KASTANJE: Korres er et gresk hudpleiemerke basert på naturlige ingredienser. I Castanea Arcadia brukes kastanjeblader som viser seg å være en kraftig antioksidant som også damper på inflammasjon i huden. Det skal ha god effekt på linjer, rynker, elastisitet og fuktnivå i huden. Serien består av fem produkter og inneholder opptil 96 prosent naturlige ingredienser.

LEPPELUKSUS: Nydelig leppebalm med naturlig smak av sitronrose. Inneholder pleiende oljer fra camelia, jojoba og appelsin samt vitamin E som er kjent for sine egenskaper. Og krukken er jo et lite smykke i seg selv.

LAKK MED KRYSTALLER: Nails Inc Mindful Manicure inneholder turmalin, og er derfor verdens første lakk som inneholder energigivende krystaller. Hver krystall sies å ha en elektromagnetisk kraft som skal klarne tanker og påvirke energinivået. I tillegg er lakken pustende, det vil si at neglen får luft og derfor holder seg bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer