SKJØNNE NYHETER: Les om de ferskeste produktene fra skjønnhetsverdenen og se bilder nederst i saken! Foto: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Les om de ferskeste produktene fra skjønnhetsverdenen og se bilder nederst i saken! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skjønnhet:

Her er ukas skjønne nyheter!

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene.

Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil en egen side kun viet til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

BRITISK KVALITET: Penhalgion's har laget kvalitetsparfyme i England siden 1890, og har utvidet med både groomingprodukter, kroppsprodukter og duftlys i sine kolleksjoner. Duftlysene er laget på soyavoks, noe som gjør at brenner helt ned. Vaara er en orientaler, og har en varm duft av rosevann, koriander, safran, gulrotfrø, magnolia, sedertre, hvit musk, honning og tonkabønner.
+ Lukter virkelig nydelig og lyset brenner godt
- Få utsalgssteder der du kan teste de ulike luktene

EN SKY AV DEILIG DUFT: Danske Zarko Perfumes' nye Cloud Collection er virkelig noe helt spesielt fordi flasken må ristes i fire sekunder før bruk. Molekylene ligger nemlig i bunn, med renset vann og alkohol på toppen. Duften er et magisk kunstverk på flaske som Zarko har brukt tre år på å lage.

HØSTENS HOTTESTE: Lancome er absolutt med på høstens leppetrend med sine deilige og pleiende L'Absolue Rouge Gloss i intense farger og ulike teksturer. Vi har fått skikkelig sansen for den rødoransje fargen Artiste, som du kan definere med den vannfaste Lip Liner-en i fargen Orange Sacre.

LES OGSÅ: Hvor lenge bruker du bh-en din før du vasker den?

3 MÅ HA: DUSJSÅPER
Disse er egentlig til menn, men duftene er så gode at vi mer enn gjerne bruker dem selv! Se alle duftene i bildekollasjen lengre ned i saken.

INSPIRERT AV KOSMETISKE BEHANDLINGER: Eye Strap og Face Wrap er siste tilskudd i serien Re-Plasty Age Recovery, som er inspirert av kosmetiske behandlinger. Serien er utviklet i samarbeid med den sveitsiske kirurgen Dr. Pfulg, og produktene brukes også ved klinikken hans La Clinic Montreux. Eye Strap jobber både med slappe øyelokk, mørke ringer, tapt fasthet og poser, mens Face Wrap sørger for å holde på fuktigheten i huden. Begge produktene inneholder stjerneingredienser Proxylane og hyaluronsyre.

KK TESTEN:
Hva: Ecru, Amplifying Mascara
Ecru har kun denne ene maskaraen, men den er til gjengjeld veldig god. Kosten er bøyd til å passe buen på øyet, den er smal nok til å komme godt inntil vipperoten, og hårene på kosten får med seg absolutt alle vippene slik at de ser fyldige ut allerede fra første strøk. Det er enkelt å påføre flere lag uten at den klumper, og den fjernes enkelt med lunkent vann og rens. Dessuten drysser den ikke, smitter ikke over på øyelokket og tåler en skikkelig regnskur. Siden maskaraen inneholder arganolje, vil ikke vippene knekke så lett, og dermed får du også inntrykk av at du får lengre vipper.
- Den kommer kun i svart. Noen vil nok ønske seg en brun variant, og den hadde vært fantastisk i dyp blå.

LES OGSÅ: Har du hørt om krystalldeodorant?

1. Vaara fra Penhaligon's, kr 460 hos Gents.no. 2. Zarko Cloud Collection, EdP, kr 2000. 3. Helen Rubinstein Re-Plasty Age Recovery, kr 1550. 4. Dusjsåpe fra Aesop, kr 200. 5. Dusjsåpe fra L'Occitane, kr 160. 6. Dusjsåpe fra Emporio Armani, kr 370. 7. L'Absolue Rouge Gloss fra Lancome, kr 270. 8. Lip Liner fra Lancome, kr 215. 9. Maskara fra Ecru, kr 320.
1. Vaara fra Penhaligon's, kr 460 hos Gents.no. 2. Zarko Cloud Collection, EdP, kr 2000. 3. Helen Rubinstein Re-Plasty Age Recovery, kr 1550. 4. Dusjsåpe fra Aesop, kr 200. 5. Dusjsåpe fra L'Occitane, kr 160. 6. Dusjsåpe fra Emporio Armani, kr 370. 7. L'Absolue Rouge Gloss fra Lancome, kr 270. 8. Lip Liner fra Lancome, kr 215. 9. Maskara fra Ecru, kr 320. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer