Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter!

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene.

SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

SUNNE NEGLEBÅND
Neglebåndene beskytter negleroten slik at neglene vokser ut lytefrie. Og de hindrer også at det oppstår neglerotbetennelse. Eve Lom sin «Cuticle Cream» inneholder oljer fra søt mandel, kamille og ryllik, samt bivoks som alle pleier neglebåndene (kr 195).

Her er ukas skjønne nyheter!

RØD LEPPESTIFT
Røde lepper er en klassiker som er perfekt til fest. Og når du bruker en mer transparent konsistens, passer den også til de fleste bunader.

1 Pigmentert (kr 320, Giorgio Armani, Lip Maestro, Drama).
2 Farget balm (kr 330, Ysl, Volupte Liquid Colour Balm, Grab Me Red).
3 Sitter godt på (kr 320, Guerlain, Lprn Lip Colour´Ink, Empowerd).

SMINKE SOM SITTER HELE DAGEN
En primer jevner ut overflaten i huden, og hjelper til å holde sminken bedre på plass. Primer er ekstra smart å bruke på varme dager, siden den binder oljen i huden. Elizabeth Ardens «Flawless Start Instant Perfecting Primer» skal også tilføre fukt og glød (kr 250).

LES OGSÅ: Makeupartisten avslører hvordan han la hertuginne Meghans bryllupssminke

Her er ukas skjønne nyheter!

FESTLIGE DUFTER
Cacharels klassikere har kledd seg opp for sommer! «Noa Noa» sin friske duft er lett å bruke, og med sine noter av grønt eple, solbærblader, peoner og musk passer den helt perfekt for de vårlige festene. «Agua de Amor Amor» har derimot fått et mer eksotisk tilsnitt med sjasmin, sitrus, kokosvann og rom – ypperlig i sommervarmen (kr 520, EdT, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter!

TIL BRYNENE
En god pinsett gjør nappingen mye enklere og mer presis (kr 330, Rubis).
+ Supergod!
- Høy pris

LES OGSÅ: Dette er det verste du kan gjøre med brynene dine

Her er ukas skjønne nyheter!

KK TESTEN
Hva: Ekseption, Ice Cream Repair

Kremen er egentlig laget til bruk etter kjemiske peelinger, men den fungerer også svært godt til hud som blir lett rød og irritert. Kremen er litt spesiell fordi den har samme konsistens, farge og duft som italiensk is. Og om du putter den i kjøleskapet, får den ekstra kjølende effekt. Da skal den også være super å bruke på solbrent hud. Iskremen smelter godt inn i huden (kr 700). Du får den kun hos utvalgte hudklinikker som finner du på merkets nettside.

LES OGSÅ: Dette skjer når du sover med sminke

Her er ukas skjønne nyheter!
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer