Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene.

SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

FARGEKORRIGERENDE PRIMER
Profesjonelle makeupartister bruker ofte fargekorrigerende produkter for å justere hudtonen. Ysl Touche Eclat Blur Primer er transparente geleer som både korrigerer fargen, gir glød og får sminken til å sitte ekstra lenge. Oransje jevner ut pigmentflekker og mørke ringer, blå bekjemper gule undertoner på lys hud, mens rosa gir glød og passer til alle hudtoner (kr 400).

LES OGSÅ: Vi har testet selvbruning og delt ut tre 6-ere!

Her er ukas skjønne nyheter

NATTPEEL
Alltid supert med produkter som gjør jobben mens vi sover! Absolue Precious Cells Rose Drop er en hendig spray med eksfolierende og hudfornyende ingredienser, blant annet rose. Spray litt i hånden, og påfør med sirkulerende bevegelser. Den kan brukes en kveld i uken som en liten boost, eller som en kur på opptil fire uker. Rose Drop brukes på renset hud under din vanlige hudpleie (kr 970, Lancome).

Her er ukas skjønne nyheter

MINIATYR
Miss Dior er en klassiker som ble skapt allerede på slutten av 40-tallet. Siden er den kommet ut i ulike variasjoner. Denne våren kan du ta med deg disse nydelige miniatyrutgavene av Miss Dior Blooming Bouquet og Absolutely Blooming i vesken. Når som helst kan du friske opp duften ved å rulle krystallperlen på håndledd, på siden av halsen eller i utringningen (kr 385-460, 20 ml).
+ Vakre og velduftende
- Litt høy pris for 20 ml

Her er ukas skjønne nyheter

ET LITE SMYKKE
Visste du at det var Guerlain som lanserte den første leppestiften i hylse? Den kom ut i 1870. Rouge G er Guerlains pigmenterte leppestift, som ble lansert i 2009, og er kjent for sitt unike speil. Nå lanserer de enda flere farger pluss superlekre cover i ulike mønstre og farger (kr 160), som kan huse din favorittleppestift (kr 310).

LES OGSÅ: Stor test av røde leppestifter!

Her er ukas skjønne nyheter

KROPPSSKRUBB
Gi hele kroppen, og spesielt leggene dine, en god skrubb. Her er tre stykker som lukter fantastisk!
1. Fruktig skrubb med palme- og druekjerner (kr 210, Being by Sanctuary, Water Lotus & Pomelo).
2. Med oppfriskende mint (kr 480, Elemis, Devils Mint Body Scrub).
3. Saltskrubb med frisk sjøbris (kr 195, Rituals, The Rituals of Banyu).

Her er ukas skjønne nyheter

FUKTIGHETSGIVENDE RENS
Darphin Lumiere Essentielle Illumination Micellar Cleanser er en usedvanlig velduftende rensegele som ikke tørker ut huden. Med essensielle oljer transformeres geleen først til olje og så til melk, noe som oppleves veldig deilig på huden. Rensen er satt sammen av sju essensielle oljer: tangerine, appelsin, neroli, rose, ylang-yland, sedertre og ingefær, som gir en krydret og blomsteraktig sitrusduft (kr 380).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN
Hva: Manikyr Orly Epix
Hvor Escape Lakkbar

Tidligere har vi testet Orly Breathable, en 4 i 1-lakk som puster. Lakken sitter veldig lenge og har en fin finish. Orly Epix er en mer tradisjonell lakk som legges med over- og underlakk. Den brukes til manikyr i salong, men du kan kjøpe den med deg hjem. Den oppleves som blankere. Manikyren var utrolig fin, og lakken begynte først å skalle seg litt på den ene tommelen etter fem dager. Neglene holdt seg også fine under lakken (kr 160). Full Manikyr (kr 600).

LES OGSÅ: Bli ny: Pia (35) fikk en helt ny look - se den fine hårfargen!

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer