Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi gir deg de hotteste produktene og de aller beste tipsene.

SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

FARGEKORRIGERENDE PRIMERProfesjonelle makeupartister bruker ofte fargekorrigerende produkter for å justere hudtonen. Ysl Touche Eclat Blur Primer er transparente geleer som både korrigerer fargen, gir glød og får sminken til å sitte ekstra lenge. Oransje jevner ut pigmentflekker og mørke ringer, blå bekjemper gule undertoner på lys hud, mens rosa gir glød og passer til alle hudtoner (kr 400).

LES OGSÅ: Vi har testet selvbruning og delt ut tre 6-ere!

NATTPEELAlltid supert med produkter som gjør jobben mens vi sover! Absolue Precious Cells Rose Drop er en hendig spray med eksfolierende og hudfornyende ingredienser, blant annet rose. Spray litt i hånden, og påfør med sirkulerende bevegelser. Den kan brukes en kveld i uken som en liten boost, eller som en kur på opptil fire uker. Rose Drop brukes på renset hud under din vanlige hudpleie (kr 970, Lancome).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer