Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Disse produktene oser det sommer av!

SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: Bruker du håndkleet ditt i ansiktet? Det kan være en idé å droppe det

HUDPLEIE TIL LEPPENE
Sisley er et merke som bruker avansert planteteknologi i sine produkter, og den nye lipglossen er intet unntak. Phyto-Lip Delight inneholder velkjente oljer fra shea, plomme og jojoba og vitamin E-derivat, som pleier, beskytter og reparerer. Ekstrakt fra padina pavonica sørger for å gi leppene en god plump. Fargene er naturlige med litt 70-tallsvri (kr 410).
+ Helt nydelige å ha på leppene.
- Det er litt vanskelig å få fram fargene riktig på leppene, men det kan løses ved hjelp av en primer

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

VARM SOMMER
Maison Lancome er en eksklusiv duftserie som startet som en hyllest til Lancomes grunnlegger, Armand Petitjean. Alle ingredienser er av ypperste kvalitet, og du merker at duftene er litt annerledes enn de mer kommersielle parfymene Lancome har. Santal Kardamom er blant de aller siste, og kan beskrives som varm, krydret og treaktig. Med sine noter av bargamott, mandarin, kardemomme, neroli, pepper, ambertre, brennevin, bjørk, lær og cashmeran passer den både til adme og herre (kr 1735).

LES OGSÅ: 7 parfymefeil du mest sannsynlig begår

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

FINERE HUD, DAG FOR DAG
Helena Rubinsteins serie Re-Plasty er inspirert av behandlinger som utføres på den medisinske klinikken Laclinic i Montreux. Light Peel Daily Glow Activator Resurfacing Lotion (kr 1020) inneholder syrer som gradvis fjerner døde hudceller, og derfor gir huden gløden tilbake. Laserist Clinical Glow Creater Cream in Serum skal gjøre huden så fin som mulig ved å virke på pigmentflekker, porer og rynker (kr 2150). Disse to produktene er supre å bruke sammen.

3 MÅ HA!
Solpudder
Framhev gløden i huden på en vakker måte med solpudder

1. Varm glød og highlighter (kr 455, Lancome, Bronze & Glow).
2. Helt matt, og perfekt for konturering (kr 375, Anastasia, Powder Bronzer).
3. Flerfarget, som gir jevn glød til ansiktet (kr 520, Guerlain, Terracotta Light Sheer Bronzing Powder).

FORLENG BRUNFARGEN
Synes du feriefargen alltid forsvinner litt fort, skal du prøve et produkt som hjelper huden å holde på fargen litt lenger. Tan Activating Serum fra Decleor er en blanding av nydelige oljer, blant annet gulrotolje, som nettopp hjelper på fargen. Husk at dette produktet må du bruke i minst en uke før du skal være mye ute i solen (kr 450).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

FRISKE FREGNER
Fregner er for mange et tegn på en god sommer, og er veldig sjarmerende! Nå kommer Kicks med en penn som tegner perfekte fregner på huden, og som faktisk også sitter godt. Om du ønsker mindre framtredende farger, kan du påføre dem før du legger foundation (kr 90, Fake Freckles).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK TESTEN
Hva: Dior Bronze, Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 30

Dette er en bredspektret solbeskyttelse for ansikt og kropp som lukter helt nydelig. Sprayen kan brukes opp ned, og er derfor enkel å bruke. Den trekker raskt inn i huden, og føles ikke klissete. Sitter også godt på huden, samtidig som den gir masse fukt. Solbeskyttelsen inneholder Tan Beautifier Complex, som gjør at fargen du får av solen, sitter enda lenger. Enda en grunn til å bruke SPF (kr 365)!
- Kremen kommer litt brått ut, og du føler at du påfører for mye. Smart å legge to lag med krem rett etter hverandre, så trekker den fortere inn.

LES OGSÅ: Tina Veronica gikk kun i sorte og grå klær. Se hva som skjedde da vi ga henne farger!

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer