Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Disse produktene oser det sommer av!

SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste nyhetene på skjønnhetsfronten til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: Bruker du håndkleet ditt i ansiktet? Det kan være en idé å droppe det

HUDPLEIE TIL LEPPENESisley er et merke som bruker avansert planteteknologi i sine produkter, og den nye lipglossen er intet unntak. Phyto-Lip Delight inneholder velkjente oljer fra shea, plomme og jojoba og vitamin E-derivat, som pleier, beskytter og reparerer. Ekstrakt fra padina pavonica sørger for å gi leppene en god plump. Fargene er naturlige med litt 70-tallsvri (kr 410).+ Helt nydelige å ha på leppene.- Det er litt vanskelig å få fram fargene riktig på leppene, men det kan løses ved hjelp av en primer

VARM SOMMERMaison Lancome er en eksklusiv duftserie som startet som en hyllest til Lancomes grunnlegger, Armand Petitjean. Alle ingredienser er av ypperste kvalitet, og du merker at duftene er litt annerledes enn de mer kommersielle parfymene Lancome har. Santal Kardamom er blant de aller siste, og kan beskrives som varm, krydret og treaktig. Med sine noter av bargamott, mandarin, kardemomme, neroli, pepper, ambertre, brennevin, bjørk, lær og cashmeran passer den både til adme og herre (kr 1735).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer