Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Disse produktene passer utmerket til denne varme sommeren!

SKJØNNE NYHETER: Vi tilbringer mye tid i solen om dagen og da er det viktig å passe på både hud og hår! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Vi tilbringer mye tid i solen om dagen og da er det viktig å passe på både hud og hår! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

MAKEUPSPRAY MED SPF
Solfaktor er alfa og omega om du er opptatt av å ta vare på huden din. Californiske Coola sin Makeup Setting Spray er perfekt å spraye over sminken din når du skal være ute store deler av dagen. Dessuten har den økologiske og velduftende sprayen SPF 30, og du får litt ekstra beskyttelse (kr 500).
+ Du kan ha den med i vesken som oppfriskning og beskyttelse.
- Lett å glemme at den ikke holder helt som fullverdig SPF. Solkrem under sminken er et must!

Her er ukas skjønne nyheter

AFTERSUN PÅ AMPULL
Babors ampullers er supre å ha med på reise! Om du skulle bli litt brent, er Sun Care After Fluid en reparerende maske du kan sove med over natten. Den skal roe ned huden umiddelbart, i tillegg til å være avkjølende og reparerende. Husk å bruke hele ampullen på en gang (kr 580 for sju).

LES OGSÅ: Disse skjønnhetsfavorittene tar KK-redaksjonen med seg på ferie

Her er ukas skjønne nyheter

BLÅ HYLLEST
Bleu Turquoise og Bleu Lazuli er en hyllest til Indias åndelige tilknytning til fargen blå. Her representeres fargen av to edelstener som har sin opprinnelse i India. Turkis, som symboliserer møtet mellom hav og himmel, og lapis lazuli, som skal minne oss om universets uendelighet. Begge dufter av røkelse og indiske kryddermarkeder, som blander seg med vanilje og salt i Turquoise, og tobakk, osmathus og maté i Lazuli (kr 2400, Armani Privé).

Her er ukas skjønne nyheter

10-ÅRSJULBILANT
Hårpleiemerket Moroccanoil fyller 10 år, og feirer med å introdusere en ny kategori i sitt sortiment. Kjenner du til produktene, vet du at de har sin helt unike signaturduft som minner om sol og sommer. Håndkremen dufter selvfølgelig det samme, og har pleiende ingredienser fra oljer og smør fra argan, mango, shea, kakao og avokado (kr 250).

LES OGSÅ: Vi testet 14 håndkremer og kun én fikk toppscore!

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!
Fukt, fukt, fukt!
Sol, sjø og klorvann er med på å tørke ut huden. Sørg for å tilføre nok fukt, så vil både fargen og gløden holde seg mye lenger. Disse produktene har også en beroligende effekt på huden.

1. Med padina pavonica, lavendel, salvie og kastanje (kr 2015, Sisley, Hydra-Global Hydration Intense Anti-Age).
2. Mineralrikt kildevann og hyaluronsyre /kr 260, L'Occitane, Ultra Thirst-Quenching Cream).
3. Med mallowsmør og kamilleekstrakt (kr 565, Dior, Hydra Life, Hydration Rescue).

SOLBRENT
Gelée Reparatrice Visage After Sun inneholder Biotherms stjerneingrediens Life Plankton og aloe vera, kjent for sin beroligende effekt på huden. Geleen er med på å opprettholde fuktbalansen, samtidig som den virker beroligende og kjølende på solbrent hud. Dermed senkes også sjansen for solskader (kr 245).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN
Hva: The Body Shop, Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub
Det er først når du tester en hårskrubb, at du skjønner at håret ikke er så rent som vi tror. Rester av stylingprodukter er den største synderen, men nå om dagen vil salt og klor også påvirke håret. Denne skummer godt og dufter deilig av sitrus og håndplukkede teblader fra Fuji-fjellet i Japan samt pleiende honning - Community Trade fra Etiopia (kr 230).
- Husk at den ikke skal brukes for ofte. Hodebunnen skal heller ikke skrubbes rett før farging.

LES OGSÅ: Bruker du kremer med kollagen for å unngå rynker?

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer