Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Lipgloss som tilpasser seg DEG? Ja, takk!

SKJØNNE NYHETER: Trenger du ny foundation eller bodylotion? Kanskje du kan teste ut en av disse nyhetene? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Trenger du ny foundation eller bodylotion? Kanskje du kan teste ut en av disse nyhetene? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

FOR KROPP OG ANSIKTDiors nye foundation er ikke bare for ansiktet. På grunn av sin superlette konsistens kan den også brukes til å jevne ut huden på skuldre, hals og bryst - uten at det ser sminket ut. Stort pluss for at det finnes hele 40 ulike nyanser (kr 370, Backstage Foundation)!

GLOSS SOM TILPASSER SEG DEG!Vi har forelsket oss helt i Guerlains geléglosser! De reagerer på pH-verdien i leppene dine, med sterkere farge desto lavere pH du har. Bruk dem alene eller over en leppestift. Favoritten vår er den med skimmer (kr 290, Terracotta Kiss Delight).

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktet Adele, Rihanna og Victoria Beckham sverger til

PERFEKT SOMMERSTYLINGVi elsker alle produkter som gjør håret enkelt å style. Flash Form Finishing Spray Wax er, som navnet tilsier, voks i sprayform. Den fordeler seg superfint i håret, og du kan velge selv hvor mye tekstur du ønsker å ha. Du kan for eksempel starte med litt produkt for å gi hold om morgenen, og kjøre på med mye tekstur når du skal ut om kvelden (kr 420, Oribe).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer