Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Lipgloss som tilpasser seg DEG? Ja, takk!

SKJØNNE NYHETER: Trenger du ny foundation eller bodylotion? Kanskje du kan teste ut en av disse nyhetene? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Trenger du ny foundation eller bodylotion? Kanskje du kan teste ut en av disse nyhetene? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

FOR KROPP OG ANSIKT
Diors nye foundation er ikke bare for ansiktet. På grunn av sin superlette konsistens kan den også brukes til å jevne ut huden på skuldre, hals og bryst - uten at det ser sminket ut. Stort pluss for at det finnes hele 40 ulike nyanser (kr 370, Backstage Foundation)!

Her er ukas skjønne nyheter

GLOSS SOM TILPASSER SEG DEG!
Vi har forelsket oss helt i Guerlains geléglosser! De reagerer på pH-verdien i leppene dine, med sterkere farge desto lavere pH du har. Bruk dem alene eller over en leppestift. Favoritten vår er den med skimmer (kr 290, Terracotta Kiss Delight).

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktet Adele, Rihanna og Victoria Beckham sverger til

Her er ukas skjønne nyheter

PERFEKT SOMMERSTYLING
Vi elsker alle produkter som gjør håret enkelt å style. Flash Form Finishing Spray Wax er, som navnet tilsier, voks i sprayform. Den fordeler seg superfint i håret, og du kan velge selv hvor mye tekstur du ønsker å ha. Du kan for eksempel starte med litt produkt for å gi hold om morgenen, og kjøre på med mye tekstur når du skal ut om kvelden (kr 420, Oribe).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA:
Duft av varm sommer
Friske sitrusnoter, innslag av kokos, eksotiske blomster og saftige frukter.

YOGHURT TIL KROPPEN
Det skal ta 15 sekunder før en av de seks fristende Body Yogurt trekker inn i huden og du kan slenge på deg klærne. Gelkremene kan også påføres på fuktig hud, om du skulle ha ekstra dårlig tid. Inneholder mandelmelk, som har en pleiende effekt på huden (kr 180, The Body Shop).

LES OGSÅ: Sanjas hudpleierutine består av 12 steg og inneholder snegleslim

Her er ukas skjønne nyheter

SOLPLEIE FOR HUD OG HÅR
Det startet som en familiedrevet forskningslaboratorie for store leverandører av hårprodukter, men er nå et av verdens fremste produsenter av naturlig hårpleie. Davines serie Su tar vare på sommerhåret, og også huden med en aftersun til kroppen. Inneholder masse fukt og beskytter hud og hår mot uttørking fra solen (fra kr 230).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN
Hva: Decleor, Bi-Phase Caring Cleanser & Makeup Remover
Denne rensen består av hele 99 prosent naturlige ingredienser, blant annet søt mandel, jojoba, hasselnøtt, maisblomst, peppermynte og hamamelis. Siden den er tofaset, må den ristes godt før den påføres og masseres inn på tørr hud. Deretter skal den vaskes av med vann.

Den er ypperlig for deg med sensitiv og veldig tørr hud. Sminken går også raskt av med bomullspads (kr 305).
- Med så mange naturlige oljer og blomstervann dufter den skuffende lite. Fantastisk å massere inn i huden, men om du ikke har veldig tørr hud, må den fjernes med klut.

LES OGSÅ: Skjønnhetsnyhetene redaksjonen er hekta på akkurat nå

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer