Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Så mange spennende produkter!

SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet både selvbruningsvann og leppeserum. Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet både selvbruningsvann og leppeserum. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

NORSK PARFYME
Son Venïn er noe så sjeldent som norsk parfyme, og helt klart noe du bør teste ut! Folka bak er grafisk designere som holder til i et gammelt lokale ved Akerselva i Oslo. Den sjette parfymen heter Post Hume, og dufter som en italiensk sommer – på nordisk vis (kr 1250).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

PERLEMORGLØD
Nå finner du dette nydelige perlemor-skrinet og flere andre produkter inspirert av sminken som brukes backstage på Diors motevisninger i butikk. De fire fargene gir nydelig glød til ansiktet, og er perfekte til både å framheve kinnene og øynene. Det beste er å jevne huden med en concealer og litt foundation først (kr 445, The Glow Face Palette).

LES OGSÅ: Sanjas hudpleierutine består av 12 steg og inneholder snegleslim

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

LEPPESERUM
Helena Rubinstein står for luksus, og leppeserumet Lip Soak fra toppserien Re-Plasty Age Recovery er intet unntak. Serien er utviklet sammen med plastisk kirurg Dr. Pflug ved Laclinic Montreux i Sveits. Serumet inneholder pleiende oljer som du påfører med applikatoren (kr 530).
+ Hverdagsluksus og super pleie
- Veldig høy pris

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

MILJØBEVISST REFILL
Hairport har åpnet sin tjuende frisørsalong med fokus på miljø. Et av tiltakene er å selge de naturlige hårproduktene Source Essentielle fra L'Oréal der du kan komme tilbake til salongen for å fylle opp den tomme emballasjen. Bra for lommeboken, og bra for miljøet.

LES OGSÅ: Skjønnhetsnyhetene redaksjonen er hekta på!

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

3 MÅ HA!
Selvbruningsvann:
Det nyeste innen selvbruning er bronzing i vannform. De er ikke klissete på samme måte som tradisjonelle kremer. De lukter derimot som alle andre selvbruningskremer, og en vott er et must for å sikre at fargen blir jevn.

FARGE OG PLEIE TIL BRYNENE
Plume sin brynspomade har veldig fine farger som ser naturlige ut på øyenbrynene. Det følger med en skråkost med børste som gjør påføringen enkel. Det spesielle er at produktet både er 100 % naturlig og inneholder vekstfremmende ingredienser som gjør hårene mer fyldige på sikt (kr 560, kinlove.no)

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK TESTEN
Hva: Erborian, BB Drops
Erborian er et merke innen k-beauty, og har utrolig mange spesielle produkter som gjør hudpleien og sminken morsom. BB Drops har en lett ferskenfarge som du blander med dagkremen din. Du kan også påføre litt direkte på pigmentflekker, slik at de jevnes litt mer ut (kr 350).
+ Gir en fin glød, og har en utjevnende effekt på hudtonen
- Kan virke litt tørr, så det er viktig at kremen under er rik nok. Passer bedre på høsten enn på sommeren, da kremene er litt lettere

LES OGSÅ: Hvis ikke du renser bort solkremen skikkelig om kveld vil SPF-en bli giftig på huden

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer