Skjønne nyheter:

Her er ukas skjønne nyheter

Olje til leppene og produkter for en sunnere bunn er her!

SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på noen spennende nyheter. Foto: Getty Images/Oslo Runway
SKJØNNE NYHETER: Vi har tatt en titt på noen spennende nyheter. Foto: Getty Images/Oslo Runway Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

GRØNN DUFT

Aerin er barnebarnet til skjønnhetspioneren Estée Lauder. Med duften Éclat de Vert viderefører hun nå sin bestemors tolkning av grønne blomsterdufter. Den er selvfølgelig mer moderne, og hun har valgt å lage den med sitrus, galbanum, sjasmin, magnolia, iris og ambrox som hovednoter (kr 1660).

LES OGSÅ: Bli ny: Vi ga Martine ny stil med farger - se forskjellen!

Her er ukas skjønne nyheter

HELT NATURLIG

Kunsten bak trenden med «no makeup»-makeup er å bruke mange produkter, men veldig lite av hver. Denne skyggepaletten fra Dior har alle nyansene som skal til, pluss noen flere, til å forme øynene akkurat slik du ønsker. En naturlig øyesminke blir mer spennende når du blander flere finisher. Legg for eksempel litt skimmer i øyekroken og under brynet, mens kremskyggen vil være nydelig under øynene (kr 465, Backstage Eye Palette, Warm).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Kremer mot pigmentering
Sommersolen trigger de brune flekkene, mens disse produktene bekjemper dem.

LES OGSÅ: Slik endrer huden seg i 20-, 30-, 40- og 50-årene

OLJER TIL LEPPENE

Darphin har lange tradisjoner for bruk av eteriske oljer. Disse tre ulike leppeoljene har gelé-konsistens som legger seg som en gloss på leppene. De virker forskjellig ved at kronblader av roser gir ekstra fukt, blå kornblomst er beroligende, mens gul ringblomst har antiageeffekt (kr 280).

Her er ukas skjønne nyheter

BESKYTTENDE FOUNDATION

Sminkeprodukter er blitt mer enn bare kosmetikk som skal forskjønne. Clarins «Skin Illusion» er spekket med fukt, pleiende planteekstrakter og tre typer SPF-filter som beskytter mot solen. I tillegg inneholder den et anti-pollution-kompleks for ekstra beskyttelse mot aldring og forurensning (kr 390). Om du vil ha et mer polert uttrykk på huden, kan du påføre foundation med «Multi-Use Foundation Brush» (kr 270).

LES OGSÅ: Ikke gjør dette når du tar på foundation

Her er ukas skjønne nyheter

SUNNERE HODEBUNN

Det er flere grunner til at hodebunnen kan klø og være irritert. Klorvann og stylingprodukter kan være noen av årsakene. Frisk opp med eksfolierende produkter som fjerner produktrester og døde hudceller. Serien fra Biolage Raw er basert på naturlige ingredienser og lukter utrolig godt (kr 245–280, Antidandruff Shampoo, Rebalance Conditioner og Rebalance Scalp Oil).

KK TESTEN

Hva: Biotherm, Bath Therapy, Body Hydrating Cream
Biotherms siste kroppsserie kommer i tre ulike dufter. Vi har testet alle duftene, og selv om favoritten er «Ginger & Peppermint», liker vi dem alle sammen. Kroppskremen er ganske rik, men smelter likevel utrolig godt inn i huden, selv når huden ikke er spesielt tørr. Kremen er drøy og fordeler seg lett. Duften forsvinner gradvis, men gir en friskhet som varer en stund (kr 195).

LES OGSÅ: Får du lyse flekker i huden etter sommeren?

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer