SKJØNNE NYHETER: Nye dufter, designsamarbeid og kultprodukt i ny drakt står i fokus. FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Nye dufter, designsamarbeid og kultprodukt i ny drakt står i fokus. FOTO: NTB Scanpix
Beauty:

Her er ukas skjønne nyheter

Gjør deg klar for litt av en fargefest!

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

H&M MED 25 DUFTER

I samarbeid med neser bak dufter for Dior og Diptyque har H&M lansert hele 25 dufter av god kvalitet, men til fornuftige priser. De er delt inn i tre ulike kategorier: 10 «Singles» er bygget rundt en note. 10 «The Reveries» er blandinger som forteller en historie, og som forteller en historie, og som kommer i både EdT og bodymist. De fem siste er komplekse «Essences» i EdP og som du også kan ha med deg i vesken som en roll-on. Priser fra kr 50 til 250.

Her er ukas skjønne nyheter

LANCOME + PROENZA SCHOULER

Hver år gjør Lancôme et samarbeid med en klesdesigner, og denne høsten er det designerduoen Proenza Schouler som får lov til å pryde en kolleksjon for den franske makeupgiganten. En av nyhetene er Lip Kajal Duo Chroma med leppestift/lipliner i den ene enden og lipgloss i den andre. Priser fra kr 160.

LES OGSÅ: 3 frisører om høstens hårtrender! Hva spør kundene etter?

 Lancome + Proenza Schouler  Foto: undefined Lancome + Proenza Schouler Foto: undefined Lancome + Proenza Schouler  Foto: undefined Lancome + Proenza Schouler Foto: undefined Lancome + Proenza Schouler  Foto: undefined Lancome + Proenza Schouler Foto: undefined

SKJØNNHETSMIKSTUR

Antiaging Beauty Nectar er et kosttilskudd proppet med vitaminer og mineraler som skal hjelpe med å forebygge for tidlig aldring. Blant annet skal et kompleks aktivere cellene, hyaluronsyre skal tilføre fukt og vitaminer som C og E skal beskytte mot ytre påvirkninger, samt gi glød og fukt (kr 330).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Farget leppebalm: Leppene trenger alltid god pleie fra en ordentlig balm. Og det er en bonus om balmen har litt farge som framhever leppene også.

LES OGSÅ: Ny trend: Nå skal skjønnhetsproduktene være veganske

 Med aminosyrer og palmetinsyre (kr 175, Eve Lom, Kiss Mix Colour Cheeky).  Foto: undefined Med aminosyrer og palmetinsyre (kr 175, Eve Lom, Kiss Mix Colour Cheeky). Foto: undefined Med sheasmør og risvoks (kr 130, Korres, Lip Butter Pot, Pomegrante, Grenade).  Foto: undefined Med sheasmør og risvoks (kr 130, Korres, Lip Butter Pot, Pomegrante, Grenade). Foto: undefined Med avokado, oliven og hvetekimolje (kr 220, Bobbi Brown, Tinted Lip Balm, Raspberry).  Foto: undefined Med avokado, oliven og hvetekimolje (kr 220, Bobbi Brown, Tinted Lip Balm, Raspberry). Foto: undefined

KULTPRODUKT I NY DRAKT

Eight Hour Cream er kultkremen som skjønnhetspioneren Elizabeth Arden lanserte i 1934. Høstens utgave er dekorert av James Goldcrown som maler akkurat disse hjertene på store flater i New York. Hjertebakgrunnene har tatt helt av på Instagram under #lovewall. Alt-i-ett-produktet koster kr 300.
+ Fungerer utmerket på tørre områder.
- Har en helt egenartet duft som du må like for å bruke den.

Her er ukas skjønne nyheter

FARGESPLASH

Rituaøs' siste serie Ritual of Holi er inspirert av den hinduistiske festivalen i Holi, et bokstavelig talt fargerikt ritual der man sprayer fargemaling på hverandre. Dette for å feire at det gode vinner over det onde. Dufter blant annet av flamingo- og ferskenblomst. Og badebombene gjør badingen til en fargesprakende opplevelse (fra kr 55).

 Ritual of Holi  Foto: undefined Ritual of Holi Foto: undefined Ritual of Holi  Foto: undefined Ritual of Holi Foto: undefined Ritual of Holi  Foto: undefined Ritual of Holi Foto: undefined

KK TESTEN

Coola, Daydream Mineral Primer SPF 30
Primeren er ganske tyntflytende, og sånn sett er det smart å påføre et lite produkt om gangen. Daydream gir en øyeblikkelig mattende effekt som faktisk holder hele dagen. Inneholder fullverdig SPF (kr 500).
- Det er viktig å bruke en krem med mye fuktighet under. Hvis ikke vil huden føles tørr. Produktet er veldig bra, men vi synes prisen er litt i overkant.

LES OGSÅ: Hertuginne Kates geniale sko- og strømpebuksetriks

Her er ukas skjønne nyheter
undefined
Til forsiden