Beauty:

Her er ukas skjønne nyheter

Gjør deg klar for litt av en fargefest!

SKJØNNE NYHETER: Nye dufter, designsamarbeid og kultprodukt i ny drakt står i fokus. FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Nye dufter, designsamarbeid og kultprodukt i ny drakt står i fokus. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

H&M MED 25 DUFTER

I samarbeid med neser bak dufter for Dior og Diptyque har H&M lansert hele 25 dufter av god kvalitet, men til fornuftige priser. De er delt inn i tre ulike kategorier: 10 «Singles» er bygget rundt en note. 10 «The Reveries» er blandinger som forteller en historie, og som forteller en historie, og som kommer i både EdT og bodymist. De fem siste er komplekse «Essences» i EdP og som du også kan ha med deg i vesken som en roll-on. Priser fra kr 50 til 250.

Her er ukas skjønne nyheter

LANCOME + PROENZA SCHOULER

Hver år gjør Lancôme et samarbeid med en klesdesigner, og denne høsten er det designerduoen Proenza Schouler som får lov til å pryde en kolleksjon for den franske makeupgiganten. En av nyhetene er Lip Kajal Duo Chroma med leppestift/lipliner i den ene enden og lipgloss i den andre. Priser fra kr 160.

LES OGSÅ: 3 frisører om høstens hårtrender! Hva spør kundene etter?

Lancome + Proenza Schouler

SKJØNNHETSMIKSTUR

Antiaging Beauty Nectar er et kosttilskudd proppet med vitaminer og mineraler som skal hjelpe med å forebygge for tidlig aldring. Blant annet skal et kompleks aktivere cellene, hyaluronsyre skal tilføre fukt og vitaminer som C og E skal beskytte mot ytre påvirkninger, samt gi glød og fukt (kr 330).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Farget leppebalm: Leppene trenger alltid god pleie fra en ordentlig balm. Og det er en bonus om balmen har litt farge som framhever leppene også.

LES OGSÅ: Ny trend: Nå skal skjønnhetsproduktene være veganske

KULTPRODUKT I NY DRAKT

Eight Hour Cream er kultkremen som skjønnhetspioneren Elizabeth Arden lanserte i 1934. Høstens utgave er dekorert av James Goldcrown som maler akkurat disse hjertene på store flater i New York. Hjertebakgrunnene har tatt helt av på Instagram under #lovewall. Alt-i-ett-produktet koster kr 300.
+ Fungerer utmerket på tørre områder.
- Har en helt egenartet duft som du må like for å bruke den.

Her er ukas skjønne nyheter

FARGESPLASH

Rituaøs' siste serie Ritual of Holi er inspirert av den hinduistiske festivalen i Holi, et bokstavelig talt fargerikt ritual der man sprayer fargemaling på hverandre. Dette for å feire at det gode vinner over det onde. Dufter blant annet av flamingo- og ferskenblomst. Og badebombene gjør badingen til en fargesprakende opplevelse (fra kr 55).

Ritual of Holi

KK TESTEN

Coola, Daydream Mineral Primer SPF 30
Primeren er ganske tyntflytende, og sånn sett er det smart å påføre et lite produkt om gangen. Daydream gir en øyeblikkelig mattende effekt som faktisk holder hele dagen. Inneholder fullverdig SPF (kr 500).
- Det er viktig å bruke en krem med mye fuktighet under. Hvis ikke vil huden føles tørr. Produktet er veldig bra, men vi synes prisen er litt i overkant.

LES OGSÅ: Hertuginne Kates geniale sko- og strømpebuksetriks

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer