Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

To type masker som kan brukes samtidig på ulike steder i ansiktet? Ja, takk!

SKJØNNE NYHETER: Disse produktene bør du sjekke ut! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Disse produktene bør du sjekke ut! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

NATURLIG MAKEUP

Neo Nude er tre nye typer produkter i til sammen fem nyanser som skal framheve fargene du allerede har i huden. Navnene A-Contour, A-Blush og A-Highlight beskriver ganske godt hva de skal brukes til. De kan brukes hver for seg, men er også laget for å smelte sammen slik at huden framstår glødende og frisk (kr 360 pr. stk., Giorgio Armani, Nude).

Her er ukas skjønne nyheter

MASKEDUO

Claymates Mask Duo inneholder to type masker som kan brukes samtidig på ulike steder i ansiktet, eller som kan legges etter hverandre i to omganger. Velg mellom rensende hvit sammen med beroligende rosa eller eksfolierende lilla sammen med oppstrammende grønn (kr 540 pr. duo, bareMinerals).

LES OGSÅ: Gjør du disse hårtabbene?

Her er ukas skjønne nyheter

FUKTBOOST

Det er høstferietid, noe som for mange betyr innekos og hyttetur. En del av hyggen er å fyre i peisen, men siden vedfyring virker uttørrende på huden, bør du legge inn litt ekstra fukt i hudpleien. Blue Gel Oxygen Breeze Serum er super, både fordi den gir masse fukt, roer ned huden og gir glød på en gang (kr 500, Decrusto).
+ Real fuktboost som føles helt super på huden-
- Veldig lett, så du må tilpasse hudtypen din ved å legge på i flere lag.

Her er ukas skjønne nyheter

LENGE LEVE HÅRFARGEN!

Moroccanoil har utviklet produkter som skal gjøre fargeopplevelsen av håret ditt hos frisøren enda bedre, og at fargen skal holde seg frisk og fin enda lenger. Serien består av to profesjonelle produkter til salongbruk og tre som skal brukes hjemme. «Prime» påføres før farging for å beskytte hodebunn og gi jevnere farge, mens «Post» forsegler fargen inne i hårstråene. Behandlingen fortsetter du hjemme med sjampo, balsam og leave-in-spray, som blant annet pleier håret, reparerer skader og beskytter mot UV-stråler og miljøskader (kr 265-300, Color Complete).

ØKOLOGISK HVERDAGSLUKSUS

Supermodellen Miranda Kerr står bak det økologiske merket Kora Organics. Produktene inneholder naturlige, økologiske ingredienser som noniekstrakt, jojoba, aloe vera og urter, samt foryngende vitaminer som A, C og E (fra kr 300).

LES OGSÅ: Rosie Huntington-Whiteley deler sine beste skjønnhetstips med KK

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Rose
Rosen har virkelig fått sin renessanse, og er blant høstens it-ingredienser. På grunn av sine beroligende, balanserende og fornyende egenskaper har rose vært en favoritt i århundrer.

KK TESTEN

Bybi Buffer & Plumper
Leppeskrubben Buffer er laget av sukker og jordbærekstrakt som fjerner tørr hud og skorper på leppene veldig effektivt. Søtmandeloljen tilfører også pleie til leppene. Plumper inneholder deilige ingredienser fra druekjerne og sheasmør som pleier og gir fin glans til leppene. Produktene er virkelig gode! De inneholder 100 prosent naturlige ingredienser, og tubene er laget av sukkerrør (kr 120 pr. stk., Skinlove.no).
- Ikke de rimeligste leppeproduktene, men de er drøye.

BLI NY: Se så flott Elin ble med røde lepper!

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer