Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Passer helt perfekt i denne høstkulden!

SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet alt fra deilige oljer til djevelsk vakker sminke. Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet alt fra deilige oljer til djevelsk vakker sminke. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

2 i 1

Den siste oljen fra Estee Lauder er såkalt tofaset. Det vil si at det er en olje med et vannlag på toppen, slik at den må ristes før bruk. Oljen er som en styrkedrikk for huden, mens vannfasen skal være som en real oppstrammer (kr 705, Revitalizing Supreme+ Nourishing and Hydrating Dual Phase Treatment Oil).

LES OGSÅ: 3 gode gode grunner til å ta sauna i dag!

Her er ukas skjønne nyheter

TIL HUD & HÅR

Aura Botanica, Kerastases naturlige hårpleieserie, kommer med to nyheter denne høsten. Baume Miracle med 99 prosent naturlige ingredienser fungerer like bra på hud og hår, og påføres på tørre områder, i tørre tupper eller som nattbalm for huden (kr 345). Masque Foundamental Riche skal holde håret silkemykt og frizz-fritt i hele 96 timer (kr 430).

Foto: Produsenten

NATTMASKE FOR FØTTENE

Bedtime Therapy Overnight Foot Mask gjør føttene dine myke mens du sover. Den inneholder enzymer som fjerner døde hudceller og blant annet havreekstrakt som gir føttene fuktighet (kr 120, Monsun).

LES OGSÅ: Gjør du disse 5 hårtabbene?

Her er ukas skjønne nyheter

DJEVELSK VAKKERT

Dior forbindes med sarte og vakre pasteller, men merket har også en mer forførende og «giftig» side. Parfymen Poison kom ut på 80-tallet, og fargene på flakongen kjenner du igjen i denne lekre skyggepaletten. Bruk gjerne gull som base, grønn til å definere øynene, rosa som highlighter og «poison»-fargene som en liner eller til å sote øynene (kr 570, Devilish).

Her er ukas skjønne nyheter

BIO-CELLULOSEMASKE

Et høyteknologisk materiale laget i laboratorium av bakterien Acetobacter Xylinum. Bakterien vever et ekstremt tynt materiale av sukkerstoffer, ofte fra kokosvann. Materialet kan holde på hele 100 ganger mer fuktighet enn egenvekten i tørr tilstand.

LES OGSÅ: Laetitias kunst vekker oppsikt på Instagram: - Noen tror det er hekseri

DUFTEN AV SUKSESS

Om du lurer på hvordan duften av ambisjon og grenseløse muligheter er, bør du prøve My Fifth Avenue fra Elizabeth Arden. Den dufter mykt med et deilig sting av mandarin, «ozoniske» noter, lotus, sjasmin, amber, musk, iris og sedertre (kr 650, EdP, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Murad Nutrient-Charged Water Gel
Oljefri, vannaktig gele med teknologi som frigir fuktighet over tid slik at huden føles myk lenge. Geleene er proppet med peptider, vitaminer og mineraler som skal styrke huden, gir plump og glatte ut. Er som en tørstedrikk for huden, og den gir utrolig mye fukt uten å klisse. Den dufter naturlig, delikat og friskt (kr 850).
(-) Veldig lett konsistens som gjør at du kan føle at den gir litt lite. Legg to lag med noen minutters mellomrom, eller bruk den som et serum under en annen krem.

LES OGSÅ: Se så flott Bente ble med kort hår!

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer