Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Her er det mye spennende å ta tak i!

SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt titt på en veldig spennende parfymenyhet! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt titt på en veldig spennende parfymenyhet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

PARFYME MED ET KLIKK

Dette må være høstens kuleste nyhet på parfymefronten! Tryllepennen og klassikeren Touche Eclat er nå fylt opp med Black Opium, med duften av kaffe og hvite blomster. Pennen inneholder 200 klikk med parfymegel som fordeles perfekt på huden (kr 300, Ysl, Black Opium Click & Go, Edp).

Her er ukas skjønne nyheter

4 i 1

Serien Breathable fra Orly er egentlig farget behandling av neglene. Fargene er sterkt pigmenterte slik at du strengt tatt kun trenger å påføre ett lag om du skulle ha dårlig tid. Du trenger kun bruke dette ene produktet, for den er underlakk, farge, overlakk og behandling i ett (kr 160).

LES OGSÅ: Stor test av røde neglelakker: Vinneren koster bare 50 kroner!

BRITISK HÅNDVERK

Det britiske merket Noble Isle er kjent for sine eksklusive kroppsprodukter, og de selges blant annet på Harrods, Liberty of London og luksushoteller som Savoy og Four Seasons. Noble Isle henter ut inspirasjon fra britisk kultur og natur, og får sine naturlige ekstrakter fra lokale produsenter rundt om på De britiske øyene (fra kr 165).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Velgjørende dusjsåper
Såpe kan tørke ut huden, mens disse inneholder eteriske oljer og ingredienser som pleier huden samtidig.

LES OGSÅ: Redaksjonens skjønnhetsfavoritter fra matbutikken

DYPRENS

Vichy lanserte tre ansiktsmasker i fjor, og nå kommer fjerde i rekken. Den svarte kullmasken renser huden i dybden, og er spesielt effektiv på porer, små kviser og ujevn hudtone. I tillegg til kull er nøkkelingrediensene kaolinleire og termalsk kildevann (kr 250, Cleansing Charcol Mask).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Kiehl's, CC Cream, Ultra Light Daily UV Defense
CC-kremen har en lett konsistens som er veldig enkel å fordele på huden. Den er rik på fargepigmenter som jevner godt, slik at vanlig foundation vil være overflødig. Kremen inneholder bredspektret solbeskyttelse og et kompleks som beskytter mot forurensning (kr 385).
(-) Kraftig farge, så du må være forsiktig med mengden. Holder ikke som solbeskyttelse, men er et tillegg til solkrem.

LES OGSÅ: Slik bør du møte opp til frisørtimen din

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer