Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Her er det mye spennende å ta tak i!

SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt titt på en veldig spennende parfymenyhet! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt titt på en veldig spennende parfymenyhet! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

PARFYME MED ET KLIKK

Dette må være høstens kuleste nyhet på parfymefronten! Tryllepennen og klassikeren Touche Eclat er nå fylt opp med Black Opium, med duften av kaffe og hvite blomster. Pennen inneholder 200 klikk med parfymegel som fordeles perfekt på huden (kr 300, Ysl, Black Opium Click & Go, Edp).

4 i 1

Serien Breathable fra Orly er egentlig farget behandling av neglene. Fargene er sterkt pigmenterte slik at du strengt tatt kun trenger å påføre ett lag om du skulle ha dårlig tid. Du trenger kun bruke dette ene produktet, for den er underlakk, farge, overlakk og behandling i ett (kr 160).

LES OGSÅ: Stor test av røde neglelakker: Vinneren koster bare 50 kroner!

BRITISK HÅNDVERK

Det britiske merket Noble Isle er kjent for sine eksklusive kroppsprodukter, og de selges blant annet på Harrods, Liberty of London og luksushoteller som Savoy og Four Seasons. Noble Isle henter ut inspirasjon fra britisk kultur og natur, og får sine naturlige ekstrakter fra lokale produsenter rundt om på De britiske øyene (fra kr 165).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.