Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Sjekk ut dette unike samarbeidet!

SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt en titt på røde leppestifter og photoshop på stift! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt en titt på røde leppestifter og photoshop på stift! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

SUPER LINER

Om du synes vår eyeliner er lekkert, men sliter med å få den til, så bør du teste ut Caligraphy Eyeliner fra Sothys. Selve penselen er en lang, halvfast svamp som ikke renner (kr 250).
(+) Du kan legge den flat, rett på huden, uten at den blør, slik at linjen blir rett.
(-) Litt utfordrende å få enden spiss.

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

RØD LEPPESTIFT
Høstens hotteste leppefarge, og det trenger ikke å være fest for at du skal bruke den. Tapp litt farge på leppene med fingrene dine for et mykere resultat.

LES OGSÅ: Dette er hudpleiernes nye «it»-ingrediens

PHOTOSHOP PÅ STIFT!

Blur & Go Stick er fargeløs, men den visker likevel ut små kviser og linjer. Stiften har lysreflekterende partikler i seg, men er samtidig mattende (kr 395, Lancome).

Her er ukas skjønne nyheter

UNIKT SAMARBEID

Karl Lagerfeld har laget en sminkekolleksjon i samarbeid med australske ModelCo med over femti produkter. Hele kolleksjonen blir bare produsert en gang og aldri igjen, så her gjelder det å være raskt ute om du vil sikre deg noe (kr 200-800).

LES OGSÅ: Karl Lagerfeld gjenskapte strand utenfor Danmark til Chanel-visningen

Her er ukas skjønne nyheter

ORDINÆRT OG BRA

Det er rett og slett det hudpleieserien The Ordinary er! De bruker velkjente, effektive ingredienser som gjør det de skal. For eksempel er salisylsyre godt for uren hud, hyaluronsyre binder fukt, og provitamin B5 gjør huden myk. Dessuten er prisene usedvanlig bra. Disse koster kr 60 til 80.

KK TESTEN

HVA: JOICO COLOR ENHANCE VIOLET
Denne duoen er spesielt laget for å holde blondt eller grått hår i en kald nyanse. Den mørkelilla sjampoen skal virke i fuktig hår i 3-4 minutter før den skyldes ut og etterfølges av balsamen. Produktene inneholder antioksidanter og UV-beskyttelse, som beskytter mot ytre påvirkninger. I tillegg er produktene veldig pleiende. Holder også rødskjær borte fra brunt hår (kr 220 pr. stk.)

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Mille ble med mørkt hår!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer