Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Sjekk ut sminken som endelig har kommet til Norge!

SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt en titt på nye parfymer og vegansk sjampo! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uka har vi blant annet tatt en titt på nye parfymer og vegansk sjampo! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

PUR GLEDE

Visste du at det er 20 år siden Dior lagde en helt ny dameduft? Det var «J'Adore», som senere er kommet i mange varianter. Siste parfyme i DIor-familien heter «Joy», og ifølge kreatøren, Francois Demachy, er det en duft med mye energi, som hele tiden utvikler seg. Den åpner med bergamott, aldehyde og roser, gir varme med sandeltre og patsjuli og roer deg ned musk (kr 905, EdP, 50 ml).

LES OGSÅ: Slik legger du samme sminke som hertuginne Meghan

Her er ukas skjønne nyheter

SMINKE SOM HJELPER

Jamie Kern Lima er damen bak makeupmarket It Cosmetics. Hun har selv problemhud, og ønsket å lage produkter som skulle hjelpe hennes hudproblemer, samtidig som det så naturlig ut. Produktene er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og kan egentlig beskrives som hudpleie med kosmetisk effekt. CC-kremen er selve stjerneproduktet, som dekker rosacea, men serien består av alt du kan tenke den innen kosmetikk - med hudpleiende egenskaper.
(+) Gode produkter der både CC-kremer, maskara, brynspenn og rouge utmerker seg positivt.
(-) Concealeren Bye Bye Under Eye er hakket for tykk.

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Pro- og prebiotisk hudpleie
Probiotisk hudpleie inneholder bakterien actobacillus, som sørger for å holde huden i balanse. Prebiotiske produkter gir næring til de probiotiske mikrobiomene.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Mille ble med mørkt hår!

DAGLIGE RITUALER

Ikou er en økologisk og vegansk velværeserie basert på aromakologi - læren om duft og hvordan den påvirker sinnet. Ikou mener at små pauser i hverdagen som stimulerer sansene, vil gi bedre helse og gjøre deg lykkeligere. Det kan være å tenne et duftlys, ta et bad, skrubbe og smøre hendene, eller å massere krem med avslappende duft inn i huden. Merket er delt inn i seks duftkategorier. Priser fra kr 195 til 695.

Her er ukas skjønne nyheter

NY I NORGE

Hurra! Endelig er kultmerket NARS kommet til Norge! Francois NARS hadde sin storhetstid som makeupartist på 90-tallet. Problemet hans var at all sminke var for dekkende etter hans mening. Det førte til at han lagde sitt eget merke. Han gjorde blant annet stor suksess med å bruke samme leppestift på øynene, i kinnene og på leppene.

Her er ukas skjønne nyheter

RÅTT OG NATURLIG

Define kommer med en hårpleielinje som består av 96 prosent naturlige ingredienser. Produktene er bærekraftige og veganske, og emballasjen er laget av plastavfall.

LES OGSÅ: Derfor kan lue og skjerf gi deg kviser

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Björn Axen, «Color Shot Wash Out»
Skånsom hårfarge som du blander med balsam eller hårkur. Vaskes gradvis ut med sjampo. Du kan velge mellom sju farger, og du kan variere styrken etter mengdeforhold med balsamen og hvor lenge den sitter i. Pigmentene synes best i lyst hår, men har også evnen til å gjøre varm bruntone kald. Fargene inneholder solrosolje, Vitamin E og provitamin B5 for glans og pleie. En tube varer fra en til ti påføringer, alt etter ønsket resultat (kr 130).
(-) Du må prøve deg fram når det kommer til mengde til din hårfarge. Anbefaler at du prøver et par varianter, men selv den sterkeste fargen vaskes helt ut og er ufarlig.

LES OGSÅ: Parfymene vi aldri kommer til å gi slipp på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer