Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Nå kan du jukse deg til vakrere hud!

SKJØNNE NYHETER: Denne uken finner du blant annet en superfin øyeskyggepalett blant nyhetene! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uken finner du blant annet en superfin øyeskyggepalett blant nyhetene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: Parfymene vi aldri kommer til å gi slipp på

NATURLIG GYLLEN

Denne paletten fra Estee Lauder har nydelige rosa-nyanser med en anelse skimmer i som du kan gjøre litt dypere med bruntonen. Om du ønsker å pynte deg litt ekstra, har den en nyanse av gull og en i kobber som er perfekte å bruke i øyekroken. Tips! Fargene kan også brukes som rouge og highlighter (kr 375, Pure Color Love Rosy Nude Palette).

Her er ukas skjønne nyheter

ROSA PERLEMOR

Rosa er en farge som allerede finnes i neglene dine. Denne herlige perlemorlakken i nedtonet gammelrosa er derfor helt ypperlig å bruke om du liker naturlige negler, men har lyst til å pynte deg litt (kr 250, Dior, Diorific Lively).

LES OGSÅ: Derfor kan dette gi deg kviser

Her er ukas skjønne nyheter

MAROKKANSK GULL

Safran blir håndplukket tidlig om morgenen i Atlasfjellene i Marokko, og er faktisk mer verdifullt enn gull. Serien Or Rouge fra YSl inneholder dyrebar safran, i tillegg til glykanet crocin, som er viktig for bindingene mellom cellene (kr 2950 og 1050).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

JULEKALENDERE
Hva er vel bedre enn å telle ned dagene til julaften med 24 deilige hudpleieprodukter?

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Mille ble med mørkt hår!

JUKS DEG TIL VAKRERE HUD

SOS Primer i nyansen 00 Universal Light inneholder perlemorpigmenter som tilfører ekstra energi til hud som er preget av å være trøtt og sliten. Den er derfor en super base til julemsinke når vi har lyst til å gløde litt ekstra (kr 315, Clarins).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Ekseption Enzyme Powder Cleanse & Peel
En rens og eksfolitator i pulverform som omdannes til skum i kontakt med vann. Den kan brukes alene eller som en ekstra rens etter din vanlige rens når huden trenger det lille ekstra. Pulveret inneholder enzymer fra papaya, som løser opp døde hudceller slik at huden blir glatt og mottakelig for videre pleie (kr 750).
(-) Prisen kan virke høy, men du har den også tre ganger så lenge som mange andre renser.

LES OGSÅ: Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer