Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Vi har testet en videreutvikling av drakulabehandlingen!

SKJØNNE NYHETER: Denne gangen har vi testet både nye produkter og en oppsiktsvekkende behandling! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne gangen har vi testet både nye produkter og en oppsiktsvekkende behandling! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

PERSISK BADERITUAL

Hva er vel deiligere enn et bad med skummende såpebomber? The Ritual of Yalda er inspirert av persisk visdom, og dufter helt magisk av granateple av vannmelon som skal virke oppkvikkende i vintermørket (kr 145).

Her er ukas skjønne nyheter

BÆR PÅ NEGLENE

Nailberrys lakker er tilført oksygen slik at lakken puster, og dermed slipper inn og ut fuktighet til neglene. Og fargene er superfine (kr 165)!

LES OGSÅ: Stor test av røde neglelakker! Testens vinner koster bare 50 kroner!

Foto: Produsenten

MATTE OG PLEIENDE

Matte leppestifer pleier å bli ganske tørre etter kort tid. L'Absolu Rouge Drama Matte inneholder jojobaolje som både skal glatte ut linjer i leppene og holde på fuktigheten hele dagen. Fargene er sterkt pigmenterte, og kommer i 18 nyanser. Vi har falt spesielt for de dramatiske variantene akkurat nå (kr 330, Lancome).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Parfyme til fest:
Akkurat nå vil vi ha litt sensuelle, søtlige dufter med et sting av krydder, frukt, tre og mørke blomster.

LES OGSÅ: Vinterhår: Slik beholder du både fargen og glansen hele vinteren

PLOMMELIKØR

Molton Brown er erke-engelsk, og hva er vel mer britisk enn julelikør? Høytidskolleksjonen er inspirert av deilig plommelikør, og er virkelig nydelig. Dusj deg i den, smør deg i den eller dryss parfymert glitter ut over bordet for å skape feststemning (kr 240-360, Muddle Plum).
(+) Rågod og feststemt duft.
(-) Kan bli i søteste laget om du bruker flere produkter sammen.

Foto: Produsenten

SETT SMINKEN

Når vi skal sminke oss til fest, har vi selvfølgelig lyst til at sminken skal sitte like fint langt ut i de små nattetimer. Godt grunnarbeid er avgjørende, men en settingspray gjør også mye. Denne skal brukes både før og etter du sminker deg for optimal effekt (kr 110, Max Factor, Lasting Performance Setting Spray).

LES OGSÅ: Rawdah Mohamed deler sine skjønnhetsrutiner og hvordan hun lager glossy øyelokk!

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: iPRF
Hvor: Regenerative

Injectable Platelet Rich Fibrin er en videreutvikling av den såkalte drakulabehandlingen (PRP). Sykepleieren tapper blod fra deg. Blodet sentrifugeres slik at blodet skiller seg til et blodserum med blant annet vekstfaktorer og proteinet fibrin. Serumet injiseres tilbake i huden på sentrale steder, og målet er at huden gjør den foryngende jobben selv. Vi har testet på voksen hud med veldig gode resultater etter fire behandlinger på fire måneder (kr 4400 per behandling).
(-) Man kan se på før- og etterbilder hvilken effekt behandlingen har på rynker, fasthet, rosacea, fuktbalanse og glød, men du kan miste troen underveis fordi du ikke ser den snikende effekten. Og behandlingen er kostbar.

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer