Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Nå gjør en av våre favorittneglelakker comeback!

SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet en ny maskara og tatt en titt på alt det nye som er kommet i butikk. Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet en ny maskara og tatt en titt på alt det nye som er kommet i butikk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

EN KLASSIKER

Hvert år gleder vi oss til at denne skimrende gullakken fra Dior gjør comeback. Selve flakongen er vakker i seg selv, og det samme er lakken. Et strøk er nok, men best resultat får du med to lag pluss under- og overlakk (kr 250, Diorific Vernis Promesse).

LES OGSÅ: Julegavene til hun som ikke får nok av skjønnhetsprodukter

BROW REHAB

Fire salonger i Norge har fått det fengende navnet Brow Rehab. Her kan du få brynene dine nappet, vokset, farget og formet, og nå tilbyr de også produkter som du kan vedlikeholde brynsformen med hjemme. Prøv for eksempel The Golden Tweezer, som du napper med, Precision Brow Pencil, som du former med og Browporn, en blank brynsgele som holder formen på plass (kr 250-260).

YES I AM

Det er navnet på parfymen utformet som en rød leppestift, som historisk sett har vært symbolet på kvinners kamp for selvstendighet. Den dufter av kardemomme, blandet med bringebær, mandarin, ingefærblomst, gardenia og sjasmin (kr 665, Cacharel, EdP, 50 ml).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer