Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Nå gjør en av våre favorittneglelakker comeback!

SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet en ny maskara og tatt en titt på alt det nye som er kommet i butikk. Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Denne uken har vi testet en ny maskara og tatt en titt på alt det nye som er kommet i butikk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

EN KLASSIKER

Hvert år gleder vi oss til at denne skimrende gullakken fra Dior gjør comeback. Selve flakongen er vakker i seg selv, og det samme er lakken. Et strøk er nok, men best resultat får du med to lag pluss under- og overlakk (kr 250, Diorific Vernis Promesse).

LES OGSÅ: Julegavene til hun som ikke får nok av skjønnhetsprodukter

Her er ukas skjønne nyheter

BROW REHAB

Fire salonger i Norge har fått det fengende navnet Brow Rehab. Her kan du få brynene dine nappet, vokset, farget og formet, og nå tilbyr de også produkter som du kan vedlikeholde brynsformen med hjemme. Prøv for eksempel The Golden Tweezer, som du napper med, Precision Brow Pencil, som du former med og Browporn, en blank brynsgele som holder formen på plass (kr 250-260).

Brow Rehab Cosmetics

YES I AM

Det er navnet på parfymen utformet som en rød leppestift, som historisk sett har vært symbolet på kvinners kamp for selvstendighet. Den dufter av kardemomme, blandet med bringebær, mandarin, ingefærblomst, gardenia og sjasmin (kr 665, Cacharel, EdP, 50 ml).

LES OGSÅ: Kjenner du noen som elsker hjemmespa? Sjekk ut disse superfine gavetipsene!

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA

Gullglitter til øynene
Er det en tid på året da du kan boltre deg i glitter, er det nå! Legg glitteret som liner langs vippekanten, eller lag en liten detalj i øyekroken.

JUL A LA 70-TALLET

NARS' julekolleksjon er inspirert av punken på 70-tallet. Du ser naglene i sminken, ikke sant? Dessuten er det deilig skimmer og kraftige farger spekket med pigment. Leppestift (kr 320) og rougepalette (kr 525).

LES OGSÅ: Beautybloggeren Rawdah Mohamed deler sine skjønnhetsrutiner!

Her er ukas skjønne nyheter
Her er ukas skjønne nyheter

NYFARGET HÅR?

Da er det lurt å passe på at du pleier håret på riktig måte med sjampo, balsam og maske som er tilpasset farget hår. Denne masken fra Rituals inneholder oljer fra solsikkefrø og hvit te, som skal reparere, styrke og beskytte håret slik at fargen sitter lenger (kr 150, Colour Protection Hair Mask).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: It Cosmetics, Superhero Mascara
Maskaraen gir kjempefine, definerte vipper fra første strøk med volum og lengde, takket være en såkalt Elastic Stretch Technology. Den er holdbar hele dagen (kr 245).
(-) Ingen spesielle, men du må like voluminøse vipper.

LES OGSÅ: Monica ble ny med KK: snakk om å kle røde lepper!

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer