Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Sjekk ut den budsjettvennlige superskrubben og den spennende natt-tannkremen!

SKJØNNE NYHETER: Visste du at det finnes en natt-tannkrem? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Visste du at det finnes en natt-tannkrem? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

DAG- OG NATT-TANNKREM

Nå kan du overføre hudpleierutinen din til tannpleien også. Nattvarianten skal bleke tennene med kull og kiselsyre, mens dagtannkremen beskytter og bevarer hvitfargen med xylitol og natriumbikarbinat (kr 140 for duoen, My White Secret Day & Night Whitening Toothpaste).

Her er ukas skjønne nyheter

SPENNENDE SPENNER

Invisibobble er kjent for sine buktende hårstrikker som ikke lager merker i håret. Nå er de også kommet med spenner med samme funksjon (kr 50).

LES OGSÅ: Nå gjør en av våre favorittneglelakker comeback!

Her er ukas skjønne nyheter

SUPERSKRUBB

Desemberfestene har satt sine spor i huden, og dessuten er det kaldt i været. For å få bukt med gusten og tørr hud bør du bruke skrubb, slik at kremer og oljer klarer å trekke inn i huden din. Cosmica Face Scrub eksfolierer huden godt (kr 110).
(+) Supergod skrubb som kan måle seg med dem som er tre ganger så dyre. Den skrubber, men selv en ganske sensitiv hud kan bruke denne.
(-) Ingen!

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Fuktmasker
Gi huden en skikkelig boost med masker som gir fukt.

LES OGSÅ: Gjør blå maskara comeback nå?

PERSONLIG OG NYLAGET HÅRPLEIE

Rituals har lansert Hair Temple, der gammel visdom møter moderne vitenskap. Du kan velge mellom forskjellige eliksirer for å lage din personlige hårpleie. Butikkene på Aker Brygge og Fornebu lager produktene mens du venter, eller du kan bestille på nettsiden deres (fra kr 100).

Her er ukas skjønne nyheter

BEROLIGENDE MISTER

Kerstin Florian er et svensk spamerke, og disse to kroppsmistene med lavendel eller kamille er bare helt nydelig. Du sprayer på rett etter at du har dusjet, mens huden fortsatt er litt fuktig etter at du har tørket deg. Oljene i misten er aromatiske, og har en beroligende effekt (kr 445).

LES OGSÅ: Vinterhår: Slik beholder du både fargen og glansen hele vinteren

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Morroccanoil, Color Complete
Serien skal bevare farge og håret før frisøren setter fargen i håret, til du kommer til frisøren neste gang. Primeren som brukes før farging, er imponerende, og beskytter huden og hodebunnen mot sterke behandlinger. Hjemmeproduktene er også supre (kr 265 og 300 for hjemmepleien).
(-) Balsamen kan føles litt lite pleiende på veldig tørt og bleket hår.

LES OGSÅ: 3 tabber mange av oss begår med hårføneren

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer