Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

En deilig forsmak på våren!

SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse spennende nyhetene! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse spennende nyhetene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

SMARTE PRODUKTER

I fjor lanserte Dior antiage-serien Capture Youth, der du kan mikse ulike type produkter for å matche din hud. Nå kommer også dagkremen Age-Delay Progressive Peeling Creme. Den inneholder en liten AHA-cocktail som peeler huden litt hele tiden (kr 920), mens Age-Delay Revitalizing Oil Serum med arganolje kan dryppes i kremer for en rik og beroligende effekt ((kr 920).
(+) Smarte produkter.
(-) Syrene gjør at du må huske SPF året rundt.

Her er ukas skjønne nyheter

REN HÅRPLEIE

Briogeo er «ren» på flere måter. Håret blir selvfølgelig rent, men man har også vært opptatt av å bruke så rene og naturlige ingredienser som mulig. Produktene er 90-100 prosent naturlige, og er såkalt 6-free. på baksiden av alle flaskene står opphavet til ingrediensene. Sjampo og balsam (kr 220 pr. stk.).

3 MÅ HA!

Dyprens
Avfallstoffer gjør huden gusten og framkaller store porer, så opprett balansen med en god rens.

FORSMAK PÅ VÅREN

Vi bare måtte vise denne nydelige paletten fra Dior. Den er vårlig, men om du har lyst på den, må du skynde deg, for den er allerede i butikk (kr 590)!

Her er ukas skjønne nyheter

GRØNT VALG

«Made for All» fra Kiehl's kommer i en flaske på en halv liter, slik at hele familien kan bruke den, og du slipper å kjøpe mange flasker. 95 prosent av ingrediensene er av naturlig opprinnelse, og 100 prosent av ingrediensene er biologisk nedbrytbare. Flasken er også framstilt av resirkulert materiale (kr 285).

Her er ukas skjønne nyheter

NY REPLICA

Det er alltid spenning rundt lanseringene av Replica-dufter. Maison Margiela skapte et nytt duftkonsept da de første kom i 2012. Navnet på duftene gir klare assosiasjoner til både tid og sted. Nyheten «Under the Lemon Trees» sender deg til Palermo, under sitrontrærne en varm sommerdag i 1987. Den dufter av sitron, middelhavsplanter, koriander og hvit musk. Sukk ... (kr 850, 100 ml.)

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Luxus Detox med Voya, 2 timer og 15 min
Hvor: The Well
Voya Organics er basert på alger som virker rensende på kroppen, samtidig som de tilfører mineraler og vitaminer som gjør huden smidig og gir glød. Denne behandlingen består av skrubb og maske for ansikt og kropp med massasje, og avsluttes med krem i ansiktet og algeolje på kroppen. Huden blir myk, og i tillegg blir du avslappet på grunn av både massasjen og duftene (kr 2750).
(-) Legg behandlingen mot slutten av spaoppholdet, for om du dusjer etterpå, vil ikke oljen få virke lenge på huden.

Her er ukas skjønne nyheter
Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer