Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Så mye spennende å teste ut!

SKJØNNE NYHETER: Finner du noe du har lyst til teste? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Finner du noe du har lyst til teste? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

MUTINY

Franske Maison Margiela er kjent for å redefinere og tenke nytt. Mutiny er deres siste parfyme, og den første parfymen som deres eksentriske kreative designer, John Galliano, har skapt for motehuset. Parfymen skiller seg ut på en positiv måte! Den er basert på tre ulike kvaliteter av tuberose satt sammen med blant annet mandarin, pære, safran, appelsinblomst, oud og patsjuli (kr 925, EdP, 50 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

HVITERE SMIL

My White Secret er en serie utviklet av tannleger, som skal gi hvitere tenner. Denne posen inneholder 14 porsjoner med en væske bestående av kokosolje og kull. Kombinasjonen skal ha en rensende og blekende effekt på tennene, og du skal gurgle væsken inntil 15 minutter før den spyttes ut (kr 300).
(+) Frisk smak og har faktisk en lysende effekt.
(-) Litt kvalmende å gurgle på oljen så lenge.

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Alle hjerters dag
14. februar er forbi, men vi er fortsatt like forelsket i disse hjertedekorerte skjønnhetsfavorittene!

Highlighter, YSL, Touche Eclat, kr 350.
Highlighter, YSL, Touche Eclat, kr 350. Vis mer
Maskara, Lancome, Monsieur Big, kr 270
Maskara, Lancome, Monsieur Big, kr 270 Vis mer
Serum, Korres, Wild Rose, kr 400
Serum, Korres, Wild Rose, kr 400 Vis mer

FARGE OG BALM

Hynt Beauty leppestifter er helt geniale. Leppestiften i seg selv er pleiende, men i den andre enden ligger en ekstra dose balm under et lokk. Leppestiften er 100 prosent naturlig, vegansk og økologisk (kr 375, Aria Pure i fargen Red Fervor).

Her er ukas skjønne nyheter

SUPERMYKE HENDER

Har du noen gang irritert deg over at hendene føles like tørre selv om du er flink til å smøre dem? Hemmeligheten ligger i at du også må eksfoliere huden, altså fjerne døde hudceller. Rudolph Care har gjort det enkelt for deg ved å lage en såpe som også gir huden en mild peeling med aprikoskjerner. Samtidig får du antialdrende beskyttelse fra aqaibær, som er rik på antioksidanter (kr 195, Exfoliating Soap).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Banja i 45 minutter
Hvor: The Well

Banja er et badstuerituale som har lange tradisjoner i Russland. Ritualet kan bestilles alene eller i grupper. I ritualet brukes elementer som urtesaltskrubb og venik (bjørkeris som dyppes i varmt vann), som terapeuten bruker til å skrubbe og kna kroppen din med. Ritualet avsluttes ved at du flyter i vann mens du dras rundt av terapeuten. Behandlingen gir mange sanseinntrykk, er rensende, annerledes og usedvanlig beroligende for både kropp og sinn (kr 895)!
(-) Du skal aller helst være naken under ritualet, men det er valgfritt.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer