Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Deilige kroppsskrubber, plantebasert hudpleie og flere spennende produkter!

SKJØNNE NYHETER: Ser du noe du skal teste? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Ser du noe du skal teste? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: Slik kan glitter være skadelig for deg og miljøet

NESTEN HELT NATURLIG

Clarins’ nye serie er plantebasert med 88 % naturlige ingredienser. Blant annet ekstrakter fra superbæret goji og pleiende sheasmør er viktige ingredienser. Serien er også vegansk, og emballasjen er resirkulerbar. Produktene skal være effektive problemløsere(fra kr 165, My Clarins).

Her er ukas skjønne nyheter

FOR SENSITIV HUD

Eau Thermale Avènes produkter er basert på termalsk kildevann hentet fra Avène-kilden i Frankrike. PhysioLift Serum skal stimulere den naturlige hyaluronsyntesen og gi fylde til huden, samt beskytte, bygge opp og virke beroligende på irritert hud (kr 340).

Her er ukas skjønne nyheter

FRANSK VÅR

Lancôme lar seg stadig inspirere av den parisiske kvinne, også når det kommer til vårens makeup. Denne gangen kan du se henne sitte på en av Paris’ ikoniske utekafeer. Vi digger spesielt toppingen til leppene og glitterlakken (fra kr 215).

Her er ukas skjønne nyheter

3 MÅ HA!

Kroppsskrubb:
Det beste du kan gjøre for å forebygge og pleie tørr hud på kroppen, er å skrubbe den jevnlig, etterfulgt av en god krem.

1. Med brunt sukker og planteoljer (kr 335, Caudalie, Divine Scrub).
2. Oljegelé (kr 325, Payot, Gommage Douceur Framboise).
3. Eksotisk saltskrubb (kr 195, Rituals, The Ritual of Ayurveda, Rejuvenating Pink Salt Scrub).

Her er ukas skjønne nyheter

PERFEKT HUD

Giorgio Armani kommer med to nye tilskudd til foundationen Power Fabric, nemlig High Coverage Stretchable Concealer og High Coverage Foundation Balm. Som navnene tilsier, gir de en svært god dekkevne som også skal vare hele dagen (kr 360 og 645).

Her er ukas skjønne nyheter

MEKSIKANSK LIME

Atelier Cologne har allerede to veldig freshe dufter basert på meksikansk lime. Pacific Lime får deg virkelig til å lengte etter varme, late dager og palmesus. Kokos balanserer den sterke duften av sitrus, kombinert med sitron fra Italia, appelsin fra Sicilia og eukalyptus fra Kina (kr 1050, EdP, 100 ml).

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Darphin Signatur
Hvor: 5 Zenzes i Oslo

Darphin er basert på eteriske oljer som er 100 % naturlige. Molekylene i eteriske oljer er så små at de trekker inn i blodbanen, og har derfor lang effekt på huden din. Duftene skal også ha en effekt på sinnet. En behandling med Darphin er en reise i duft, og den sensoriske delen med ulike teksturer og massasjeteknikker er helt essensiell. Huden får en fantastisk fylde og glød (fra kr 1200).
(-) Det er ikke noe negativt med denne behandlingen, men du må regne med å betale litt. Alt etter lengde og mengde behandling som er tilpasset deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer