Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Deilige kroppsskrubber, plantebasert hudpleie og flere spennende produkter!

SKJØNNE NYHETER: Ser du noe du skal teste? Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Ser du noe du skal teste? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

LES OGSÅ: Slik kan glitter være skadelig for deg og miljøet

NESTEN HELT NATURLIG

Clarins’ nye serie er plantebasert med 88 % naturlige ingredienser. Blant annet ekstrakter fra superbæret goji og pleiende sheasmør er viktige ingredienser. Serien er også vegansk, og emballasjen er resirkulerbar. Produktene skal være effektive problemløsere(fra kr 165, My Clarins).

FOR SENSITIV HUD

Eau Thermale Avènes produkter er basert på termalsk kildevann hentet fra Avène-kilden i Frankrike. PhysioLift Serum skal stimulere den naturlige hyaluronsyntesen og gi fylde til huden, samt beskytte, bygge opp og virke beroligende på irritert hud (kr 340).

FRANSK VÅR

Lancôme lar seg stadig inspirere av den parisiske kvinne, også når det kommer til vårens makeup. Denne gangen kan du se henne sitte på en av Paris’ ikoniske utekafeer. Vi digger spesielt toppingen til leppene og glitterlakken (fra kr 215).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer