Sminke, hår og hudpleie:

Her er ukas skjønne nyheter

Du finner blant annet noen spennende hårprodukter!

SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse spennende nyhetene! Foto: Scanpix
SKJØNNE NYHETER: Sjekk ut disse spennende nyhetene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I hver utgave av vårt magasin vil vi vie en side kun til nyheter i skjønnhetsverden. For hvem vil vel ikke vite hva slags morsomme produkter som er å få tak i nå? Og ikke minst hvordan de skal brukes! Her er ukas skjønne nyheter:

BEKJEMPER SKADET HÅR

Serien Defy Damage fra Joico består av produkter som skal beskytte og gjenoppbygge håret - både hos frisøren og hjemme. De to salongproduktene skal motvirke skade ved farging og bleking allerede før den oppstår, mens sjampo (kr 295), kur (kr 385), balsam (kr 300) og leave in (kr 370) styrker hårets bindinger og forlenger effekten av hårfargen.

Her er ukas skjønne nyheter

FRISK GLØD

Guerlains ikoniske Meteorites Compact Powder relanseres denne våren. Den kommer i tre ulike fargekombinasjoner. Med denne kan du konturere ansiktet lett med de gylne nyansene, tilføre friske roser i kinnene med rødt og gjøre ansiktet lysere med gulfargen ved å bruke den som highlighter (kr 585).

Her er ukas skjønne nyheter

SOLKREM

Solfaktor er et must for ikke å bli brent av vårsola. Dessuten reduserer du faren for hudkreft, i tillegg til at du unngår de mindre farlige linjene og pigmentflekkene.

1. Luksuriøs og full av antioksidanter (kr 1100, Elizabeth Arden, Prevage Anti Aging Moisture Lotion, SPF 30). 2. Gir ekstra fin overflate på huden (kr 290, Lancome, Soleils Bronzer, SPF 50). 3. Mattende. Ekstra mye solkrem for pengene (kr 175, Cliniderm, Mattifying Fluid, SPF 50).
1. Luksuriøs og full av antioksidanter (kr 1100, Elizabeth Arden, Prevage Anti Aging Moisture Lotion, SPF 30). 2. Gir ekstra fin overflate på huden (kr 290, Lancome, Soleils Bronzer, SPF 50). 3. Mattende. Ekstra mye solkrem for pengene (kr 175, Cliniderm, Mattifying Fluid, SPF 50). Vis mer

WHITE TEA, TAKK!

For et par år siden lanserte Elizabeth Arden den delikate, usøtede parfymen White Tea. Den og de fleste av merkets dufter er signert Rodrigo Flores-Roux, en meksikaner som tilfeldigvis har tilbragt barndommen i et av Oslos ambassadørboliger. Nå er det kommet to nye dufter i serien. Wild Rose er deilig sensuell, mens Vanilla Orchid er varm og nedtonet (kr 310, 50 ml, EdP).

Her er ukas skjønne nyheter

GODT FOR HÅRET OG MILJØET

Britiske Tabitha Jmaes Kraan startet den aller første «grønne» frisørsalongen i England på 90-tallet. På grunn av mangel på naturlige og økologiske hårprodukter begynte hun å lage sine egne. Selv stylingproduktene er veldig pleiende. Dry Shampoo Dark er med essensielle oljer som roer ned hodebunnen (kr 270), mens Scented Organic Hair Oil gjenoppretter fuktbalansen i håret. Dessuten dufter de godt (kr 500, skinlove.no).

Her er ukas skjønne nyheter

HYALURONSYRE

Vi digger Lip Maximizer fra Dior som både gjør leppene fyldigere og gir masse glans med fuktighetsgivende hyaluronsyre! Kr 350.

Her er ukas skjønne nyheter

KK TESTEN

Hva: Rosenserien, Body Scrub Litsea Cubeba
Rosenserien er en svensk økologiske hudpleieserie. Kroppsskrubben er med korn laget av pimpstein. De er veldig finkornede, slik at de fjerner døde hudceller på en effektiv og skånsom måte. Skrubben er tilsatt oljer fra blant annet mandel, hagtorn og oliven. Den kleber ikke slik enkelte oljeskrubber kan gjøre, men etterlater huden glatt og velduftende. Duften er sammensatt av eteriske oljer, blant annet Litsea Cubeba, som har gitt navnet til skrubben (kr 300).
(-) Kornene kan føles litt små om du er vant til grove salt- og sukkerskrubber.

Her er ukas skjønne nyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer